Humidorok

24 Humidor Ebony
4,8 (13 Értékelések)
72 741 Ft
82 127 Ft -11%
Humidorok

Semmi sem olyan örömteli, mint egy megfelelően karbantartott, tökéletesen párásított szivar kiválasztása a saját szivaros humidorjából. A minőség a kulcs az optimális szivartároláshoz. A HumidorDiscount azért van itt, hogy segítsen Önnek megtalálni azt a humidort, amely az évekig tartó szivarozás boldogságát biztosítja Önnek.

Mi az a Humidor?
A humidor, egyszerűen fogalmazva, egy olyan önálló helyiség, amely a dohánynak szabályozott páratartalmú környezetet biztosít. A párásító berendezés a humidor belsejét körülbelül 65-72 százalékos relatív páratartalomban tartja, ami a szivarok számára optimális tartomány. Egy kiváló minőségű humidor megbízhatóságot, stílust és általános nyugalmat kínál, amely lehetővé teszi, hogy jobban élvezze a szivarozás élményét.

A mai szivaros humidorok sokkal kifinomultabb lehetőségeket kínálnak a modern szivarrajongók számára, olyan kiváló minőségű anyagokkal, mint a fa, a fém, az üveg, az akril és a szénszálas anyagok. Egy jól megmunkált humidor biztosítja, hogy a relatív páratartalom a legnagyobb hatékonysággal maradjon fenn. Szivarjait biztonságosan, ideális klímában tartjuk, hogy Ön minden egyes alkalommal nagyszerű füstöt élvezhessen.

Humidorok típusai
Minden szivarrajongónak vagy szivarszállítónak más és más igényei és szükségletei vannak, ezért számtalan fajta humidor típus létezik, amelyek közül választhat. Miközben a HumidorDiscount humidorok gyűjteményét böngészi, fontolja meg, hogy melyik típus lesz az Ön számára a legmegfelelőbb.

Asztali
Az asztali modellek a humidorok leggyakoribb típusai. Hihetetlen sokoldalúságot kínálnak a méretek és stílusok végtelen választékával, és ideálisak a veterán ínyencek, a hétköznapi szivarrajongók és az alkalmi rajongók számára egyaránt. Akár otthonra, akár az irodába szánja, egy asztali humidor eleganciát kölcsönözhet a térnek, miközben a szivarokat könnyen elérhető közelségben tartja. Az üvegtetős humidorok kiválóan alkalmasak szivargyűjteménye bemutatására. Ha igazán meg akarja mutatni féltve őrzött szivarjait, nézze meg az adorini közönségkedvenc Cube Deluxe Humidorját.

Az asztali humidorok kapacitása az öt szivarostól egészen 300 vagy annál is több szivarig terjedhet, de a legtöbbjük átlagosan 25-150 szivar tárolására alkalmas. Az Adorini kiváló humidorjainak kínálatában talál néhány nagyszerű példát, amelyek a szivarok tárolási lehetőségeinek széles skáláját mutatják be.

Utazás
Csak azért, mert úton van, nem jelenti azt, hogy megfelelően párásított szivarok nélkül kell maradnia. Az utazási humidorok rugalmasságot biztosítanak Önnek, hogy szivarjait optimális környezetben tartsa, bárhová is vigye utazása. Az utazó párásítók a kis, párásított szivaros tokoktól a nagyobb, robusztusabb modellekig terjednek, amelyek akár asztali párásítóként is szolgálhatnak.

Szekrény
A komoly gyűjtők nyilvánvalóan ezeket a humidorokat választják, mivel a humidorszekrények általában több helyet kínálnak a szivarok számára, valamint rendkívül kifinomult stílusúak. A nagyobb, padlóra állítható vagy falra szerelhető szekrények a kiskereskedelmi környezetben a legelterjedtebbek, mivel nagyobb kapacitással és nagyobb kiállítási lehetőségekkel rendelkeznek. Sok humidorszekrény tartalmaz elektronikus párásító rendszert és egyéb, a klímavezérlés hatékonyságát javító opciókat is.

Walk-In
Ahogy a név is jelzi, ezek olyan párásított területek, amelyekbe fizikailag be lehet lépni. Leggyakrabban a kiskereskedelmi szivarüzletek és csak a legkomolyabb szivarrajongók használják, a walk-in humidor lehet olyan kicsi, mint egy seprűszekrény, vagy olyan nagy és átfogó, mint egy egész üzlethelyiség. Mindaddig, amíg a terület zárt és folyamatosan párásított, walk-in humidorról beszélünk. A költséges fenntartás miatt a ezek a humidorok sokkal robusztusabb párásítórendszereket igényelnek, nem is beszélve a több vízről és energiáról. Így nem ideálisak az alkalmi szivarrajongók számára.

A megfelelő humidor kiválasztása
Miután leszűkítette a kívánt párásító típusát, összpontosíthat a párásító sajátosságaira, hogy a legjobban megfeleljen az igényeinek. Néhány paraméter meghatározása, mielőtt elkezdi a keresést, simábbá és sikeresebbé teszi a humidor kiválasztását.Méret
Elfér-e a humidor azon a területen, ahová elhelyezni szándékozik? Gondoljon a humidorra úgy, mint egy kis bútordarabra, és ennek megfelelően mérlegelje a helyiségben való elhelyezését. Mérje meg a területet, és hasonlítsa össze az egyes humidorok oldalán elérhető méretekkel.

Kapacitás
Hány szivar tárolására lesz szüksége? Ez trükkös lehet, mivel minden attól függ, hogy Ön mennyi szivart fogyaszt, milyen gyakran váltogatja a szivarokat, és hogy szüksége van-e helyre a szivarok hosszabb érleléséhez. Ha nem biztos benne, és a rendelkezésre álló hely lehetővé teszi, mindig egy kicsit nagyobbat válasszon, mint amekkorára úgy gondolja, hogy szüksége lehet. Nézze meg a HumidorDiscount humidorkalkulátor eszközét, hogy jobb képet kapjon az egyes humidorok kapacitásáról.

Stílus
A humidor illik-e a berendezéshez? Hagyományos vagy modern megjelenésű legyen? Szivarok bemutatására használják majd? Szüksége van zárra és kulcskészletre? Valószínűleg minden nap látni fogja a humidort, ezért azt szeretné, hogy kellemes kiegészítője legyen a szobának, és ne zavaró tényező. A visszafogott és funkcionális megoldástól a szemet gyönyörködtető központi darabig terjedő választékban biztosan talál megfelelő stílust.

Költségvetés
Mint minden más beruházást, a szivaros humidort is alaposan fontolja meg, hogy biztosan megfeleljen az Ön igényeinek. A rosszabb párásító rendszerek frissítésének költségei jelentősek lehetnek, ahogy a nem megfelelően párásított szivarok veszteségének megtérülése is. Tehát legyen egy költségvetési terve, hogy elkerülje ezeket a frusztrációkat. Szinte minden árkategóriában vannak humidorok az egyszerű kezdő humidoroktól az adorini lenyűgöző, egyedi Tresor Cassaforte Humidor Safe modellig.

Ezeken a megfontolásokon túl a humidor belső funkcionalitásának apró részleteit is megismerheti. Ha a minőségi funkciók vannak beépítve a humidorba, az azt jelenti, hogy a szivarok jobban megmaradnak és védve lesznek, így sokkal jobb lesz a szivarozás élménye.Párásítás
Ez minden humidor megfelelő működéséhez kritikus fontosságú. A legtöbb párásító tartalmaz párásító berendezést, de biztosítani kell, hogy a párásító optimális teljesítményt nyújtson. Az akril polimer egy kedvelt párásító anyag, amely több vizet képes tárolni, mint a hagyományos szivacs alapú párásítók. A mikroprocesszoros vezérlésű elektronikus párásító kétségkívül a legjobb választás. A párásítót bármikor kiegészítheti vagy frissítheti, ha szükséges, függetlenül a szükséges párásítás típusától.

Bélés
A humidor belső bélése segítheti a szivarok érlelési folyamatát, és jobban fenntartja az egyenletes páratartalmat. A nedvességet elnyelő spanyol cédrussal bélelt humidorok előnyben részesülnek. Azonban a mahagóni és az okume is hatékony választás, amely számos prémium minőségű humidorban megtalálható. Az üveg vagy akril humidorok nem feltétlenül rendelkeznek béléssel, ezért cédrustálcák vagy válaszfalak hozzáadása ajánlott.

Építési minőség
Gondoljon a humidorra úgy, mint egy örökbecsűre, amelynek egy életen át kell működnie. A humidor hatékonysága közvetlenül összefügg a kivitelezés minőségével, ezért olyan humidort keressen, amely vastag falakkal és masszív korpusz kialakítással rendelkezik. Az Adorini Santiago Deluxe humidor remek példa erre. A fokozott erősség azt jelenti, hogy a humidor jobban el tudja szigetelni a belső páratartalmat, így hatékonyabb és tartósabb szivartárolási megoldást nyújt.

Zsanérok
A humidorok gyakran figyelmen kívül hagyott szempontja, hogy a minőségi zsanérok nagyobb élettartamot, simább nyitási/zárási műveletet és jobban záródó fedelet biztosíthatnak. A nagy teherbírású kvadráns zsanérok a humidorgyártók és a szivarrajongók kedvenc választása a magas szintű tartósság és stílus miatt.

Higrométerek
Bár a szivarok párásításához nem szükséges, a higrométerek segítségével sokkal könnyebb nyomon követni a páratartalom szintjét, és biztosítani, hogy a szivarokat ideális körülmények között tartsák. Sok humidor tartalmaz páratartalom-mérőt, de ezek gyakran kevésbé pontos fémrugós modellek. A nagy pontosságú precíziós hajszálhigrométerek és a könnyen leolvasható digitális higrométerek népszerűek, és nagyobb nyugalmat biztosíthatnak Önnek. Egyesek még beépített hőmérővel is rendelkeznek. Böngésszen a HumidorDiscount higrométerei és hőmérői között, hogy megtalálja a humidorjához megfelelő típust és méretet.

Belsőépítészeti fejlesztések
Ez számos olyan opciót tartalmaz, amelyek segíthetnek javítani a humidor általános teljesítményét. A szellőzőnyílások és a bordázott belső falak például javítják a keringést, hogy minden egyes szivarja jobban ki legyen téve az optimális állapotuk megőrzéséhez szükséges páratartalomnak. Más hasznos kiegészítések, mint például a cédrus elválasztók és tálcák, szintén segíthetnek a szivarok jobb rendszerezésében, miközben optimalizálják a páratartalom szabályozását.

Könnyűvé tett humidor vadászatEzekkel a tippekkel felfegyverkezve készen áll arra, hogy olyan szivaros humidort találjon, amely hosszú távú otthont biztosít szivarjainak, és amely ideálisan alkalmas a féltve őrzött kincsei számára.

Az árak tartalmazzák az Áfát.. Ingyenes szállítás 39 000 Ft összegtől . 39 000 Ft rendelési érték alatt plusz szállítási költséget számítunk fel. Az áthúzott ár kiskereskedelmi árként használható.