Ügyfeleink számára sokféle fizetési módot ajánlunk. Bizonyos fizetési módok elérhetősége a szállítási ország szerint korlátozott lehet. A lehetséges fizetési módok a szállítási cím megadása után az online megrendelőlapon jelennek meg.

Fizetés hitelkártyával és bankkártyával

Könnyen és biztonságosan fizethet hitelkártyával és bankkártyával. Elfogadjuk a legismertebb hitelkártyákat, mint a Visa, a MasterCard, az American Express és a JCB. Emellett a MasterCard és a Visa által kibocsátott bankkártyákkal, például a Visa Electron és a Visa Debit kártyákkal is lehet fizetni.

Elérhetőség

A hitel- és bankkártyával történő fizetés minden országban elérhető.

Biztonság

Ügyfeleink kártya adatainak maximális védelme érdekében követjük a legjobb gyakorlatot. Amennyiben hitelkártyás vagy bankkártyás fizetést választ átirányítjuk Önt a bankunkkal együttműködő fizetési szolgáltató oldalára (Computop; Redsys). Ezek a szolgáltatók megfelelnek a legszigorúbb biztonsági szabványoknak (PCI-D DSS). Ez azt jelenti, hogy a hitelkártya adatai nem lesznek feldolgozva vagy tárolva saját szervereinken. A kártya adatai nem lesznek láthatóak, kivéve a kártya maximum hat számjegyét, amely a fizetés azonosításához szükséges. Maximum 60 nap elteltével a fizetést feldolgozó szolgáltató törli a kártya adatait.

Mikor terhelik az összeget?

A kifizetéseket a fizetés napján dolgozzák fel.Abban az esetben, ha a termék a megrendelés napjától számított 3 vagy több héten belül nem áll rendelkezésre, visszatérítjük a befizetett összeget. Felvesszük Önnel a kapcsolatot amikor a termék újra rendelkezésre áll.

Lemondás és pénzvisszatérítés

A pénzvisszatérítés a visszatérítés megállapodásától számított maximum 2 héten belül megtörténik. Ugyanarra a hitelkártyára vagy bankkártyára írjuk jóvá az összeget, amelyet az eredeti terheléshez használt. Felhívjuk figyelmét, hogy egyes esetekben előfordulhat, hogy a visszatérítés az eredeti terhelés dátumával jelenik meg a a hitelkártya-kivonaton a visszatérítés dátuma helyett.

PayPal fizetés

Fizethet PayPallal. PayPallal akár PayPal fiók létrehozása nélkül is fizethet. Ha nem szeretne fiókot létrehozni, akkor válassza a "Nincs PayPal-fiókom" lehetőséget, miután a rendszer átirányította Önt a PayPal fizetőoldalra.

Elérhetőség

PayPal fizetés minden országban elérhető az ügyfelek számára.

Biztonság

Közvetlenül a PayPal weboldalára irányítja át Önt a rendszer, ahol bejelentkezhet és fizethet. A PayPal bejelentkezési adatai nem kerülnek fel a szervereinkre. A PayPal bejelentkezési adataihoz semmilyen formában nem fogunk tudni hozzáférni. A befizetés pontosan az az összeg lesz, amit a PayPal tranzakción engedélyezett.

Mikor terhelik az összeget?

A PayPal kifizetéseket perceken belül feldolgozzák a megrendelés után.

Lemondás és pénzvisszatérítés

Ha PayPallal fizet a PayPal számlájára írjuk jóvá az összeget maximum 2 héten belül. Ha Paypallal fizetett fiók létrehozása nélkül, a Paypal visszatéríti az összeget arra a számlára vagy kártyára, amellyel fizetett.

Készpénzes fizetés szállításkor

A megrendelt termékért közvetlenül a UPS vagy a DHL munkatársainak is fizethet kézbesítéskor. Ez egy viszonylag drága fizetési mód, amelyet a csomagkézbesítő szolgáltatók kínálnak. Az egyéb fizetési módokhoz képest felmerülő magas költségek miatt sajnos többletköltséget kell felszámítanunk erre a fizetési opcióra, amely országonként eltérő. A többletköltséget a fizetési folyamat során feltüntetjük. A csomagkézbesítő szolgáltató csak a pontos összeget fogadja el készpénzben. A múltban külön díjat kellett fizetni közvetlenül a csomagkézbesítő munkatársának. Ez már nem így van. Csak a számlán feltüntetett összeget kell kifizetnie, amely magába foglalja az utánvétellel járó összes díjat.

Elérhetőség

A UPS és a DHL különböző országokban nyújt készpénzzel történő fizetést szállításkor. A DHL ezt a szolgáltatást csak Németországban, Olaszországban, Spanyolországban és Portugáliában nyújtja. A UPS-szel ez a szolgáltatás sokkal több országban elérhető. Ezen opció elérhetősége a kiválasztott szállítási módtól is függ. A csomagkézbesítő szolgáltató által megengedett legnagyobb méretet meghaladó szekrényeket szállítmányozó szállítja. Ebben az esetben ez a fizetési lehetőség nem áll rendelkezésre.

Biztonság

A fizetési adatokat semmilyen formában nem adják át nekünk, így ezzel a fizetési móddal kapcsolatban nincsenek esetleges biztonsági problémák.

Mikor terhelik az összeget?

A csomagszolgáltatást követően.

Lemondás és pénzvisszatérítés

Készpénzfizetés esetén a pénzvisszatérítés banki átutalással történik. Szükségünk lesz a banki adataira, ezért felvesszük Önnel a kapcsolatot. A pénzvisszatérítés 2 héten belül történik meg.

SEPA közvetlen terhelés

Választhatja a SEPA közvetlen terhelést is. Ez az egyik legnépszerűbb elektronikus fizetési lehetőség számos országban. Ez a fizetési opciói már sok EU-országban is elérhető. Meg kell adnia az IBAN kódján annak a számlának, amelyről fizetni szeretne. A SEPA közvetlen terhelések mindig euróban történnek.

Elérhetőség

Ez a fizetési lehetőség az EU országaiban elő ügyfelek számára áll rendelkezésre. Az euróövezet országainak esetében lehetséges az online fizetés. Az EURÓ-tól eltérő pénznemű EU-országokból származó ügyfeleknek egy nyomtatványt kell kitölteniük, kinyomtatniuk és elküldeniük a fizetési szolgáltatónknak. Ezen fizetési lehetőség elérhetőségét fizetési szolgáltatónk kockázatelemzésnek vetheti alá.

Biztonság

A SEPA közvetlen terhelés kiválasztásakor a rendszer átirányítja Önt a fizetési szolgáltató (Computop, Klarna) honlapjára. Kérjük, kövesse a lépéseket és adja meg az IBAN kódot. Ezek a szolgáltatók megfelelnek a legszigorúbb biztonsági szabványoknak (PCI-D DSS). A bankadatait nem dolgozzuk fel és nem tároljuk a saját szervereinken. A fizetést feldolgozó szolgáltató közvetlenül a bankra terjeszti a terhelési megbízást.

Mikor terhelik az összeget?

A közvetlen terhelést a fizetés napján feldolgozzák.

Lemondás és pénzvisszatérítés

Ha a közvetlen terhelést választotta, két héten belül térítjük vissza az összeget ugyanarra a bankszámlára, amelyről az eredeti fizetés érkezett. A jóváírt összeg maximum 3 napon belül lesz látható a számlakivonatán.

Fizetés online banki átutalással (Sofort Banking)

A Sofort Banking a Klarna által kínált szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen fizethessen online banki átutalással a vásárlás pillanatában.

Elérhetőség

A Sofort Bankingen keresztül történő fizetés Németországban, Ausztriában, Olaszországban, Spanyolországban, Belgiumban és Hollandiában érhető el.

Biztonság

Miután kiválasztotta ezt a fizetési lehetőséget, a rendszer átirányítja Önt a Klarna / Sofortbanking weboldalra, ahol egy interfészen keresztül átutalhatja az összeget bankszámlájáról. A szolgáltatást a TÜV hagyja jóvá, és 2006 óta működik. A szolgáltatást üzemeltető Klarna az egyik vezető online fizetéseket feldolgozó szolgáltató. Semmilyen fizetéshez kapcsolódó információt nem dolgozunk fel vagy tárolunk a szerveren, kivéve a sikeres fizetésről szóló igazolást. Sem mi, sem a fizetést feldolgozó szolgáltató nem terhel a fizetési folyamat során Ön által engedélyezett összegtől eltérő díjat.

Mikor terhelik az összeget?

A Sofort Banking kifizetéséket rendszerint a a fizetés napján terhelik a bankszámlájára.

Lemondás és pénzvisszatérítés

Ha a Sofort Bankingon keresztül fizetett ugyanarra a bankszámlára térítjük vissza az összege, amelyről az eredeti fizetés érkezett. Szükségünk lehet a banki adataira, ezért előfordulhat, hogy megkeressük Önt. 2 héten belül írjuk jóvá az összeget.

Számla kifizetése az áru átvétele után (Utólagos fizetés Klarnán keresztül)

Banki átutalással is kifizetheti a pénzt a rendelés kézhezvételétől számított 14 napon belül. Ezt a szolgáltatást Klarnával együttműködve kínáljuk. A Klarnától kap számlát.

Elérhetőség

Ez a fizetési lehetőség csak az USA-ban, az Egyesült Királyságban, Németországban, Ausztriában, Svájcban, Dániában, Norvégiában, Finnországban, Svédországban és Hollandiában élő ügyfelek számára áll rendelkezésre. Ezen fizetési lehetőség elérhetőségét pozitív kockázatelemzésnek vetheti alá a Klarna. A szállítási és a számlázási címnek azonosnak kell lennie, különben a fizetés feldolgozása nem lehetséges.

Biztonság

Nincsenek biztonsági problémák a fizetéssel kapcsolatban, mivel csak a termék átvétele és leellenőrzése után fizet. Ha a megadott határidőn belül nem fizet egy email értesítést kap, amelyben felkérjük, hogy a késedelmi díj elkerülése végett fizesse be az összeget. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a banki átutalástól számított 5 munkanapon belül érkezik meg az összeg a Klarna számlájára.

Mikor terhelik az összeget?

Az ügyfél a vásárlástól számított 14 napon belül átutalhatja az összeget a Klarnától kapott számlán lévő bankszámlára.

Lemondás és pénzvisszatérítés

Ha ezt az opciót választja a pénzvisszatérítés banki átutalással történik. Szükségünk lesz a banki adataira, ezért felvesszük Önnel a kapcsolatot. A pénzvisszatérítés 2 héten belül történik meg.

Fizetés banki átutalással

Lehetősége van a banki átutalással történő fizetésre is. Azt javasoljuk, hogy csak akkor válassza ezt a fizetési módot, ha más fizetési lehetőség nem áll rendelkezésére. Banki átutalással történő fizetés esetén a termék kézbesítése több napot vehet igénybe, mivel meg kell várnunk, hogy a számlánkon megjelenjen az összeg.

Átutalásnál kérjük, kövesse az alábbi utasításokat:
- Válassza a „megosztott költségeket” a tranzakciós díjaknál. Önnek kell megfizetnie a saját bankja díjait.
- Az összeget a vásárláskor kapott pénznemben és ugyanabban az összegben kell átutalnia.
- Adja meg a rendelési azonosítót és az ügyfél nevét a közlemény rovatban.

Elérhetőség

Banki átutalással történő fizetés minden ügyfelünk számára elérhető világszerte. Kivételes esetekben előfordulhat, hogy ez a fizetési mód nem jelenik meg a weboldalon. Ha ezt tapasztalja, kérjük vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal, és elküldjük Önnek as banki átutaláshoz kapcsolódó utasításokat.

Biztonság

Banki adatait nem tároljuk a szerverünkön.

Mikor terhelik az összeget?

A banki átutalással történő fizetéskor az összeget rendszerint a fizetés napján terhelik a bankszámlájára. A bankszámlakivonatán azonban több nap elteltével jelenik meg az összeg.

Lemondás és pénzvisszatérítés

Amennyiben banki átutalással fizet, az összeget ugyanarra a bankszámlára írjuk jóvá, amelyet az eredeti terheléshez használt. Szükségünk lehet a részletes banki adataira, ezért előfordulhat, hogy megkeressük Önt. Az összeget 2 héten belül írjuk jóvá.

Kapok HÉÁ-t tartalmazó számlát?

Automatikusan elküldjük az ügyfeleknek a HÉA-t tartalmazó számlát e-mailben a termék küldésekor. Az EU-n kívül élő ügyfelek HÉA nélküli számlát kapnak, mivel mentesülnek a HÉA fizetése alól.

Kérdése van a pénzvisszatérítéssel kapcsolatban?

Látogasson el az oldalunkra, ahol a 100 napos visszatérítési garanciáról kap részletes információt.