Fa szivartartók

Fa szivartartók

A szivartokok sokféle formában léteznek, de a legcsábítóbbak közé tartoznak a fából készült szivartokok. Az igényes rajongók világszerte a fából készült szivartokokhoz fordulnak, mert olyan stílust kínálnak, amelyet csak a fa tud nyújtani. A fa nem csak lenyűgöző megjelenést és érzést kölcsönöz, hanem számos előnnyel is jár, és fokozza a szivarozás élményét.


Miért a fa?

Bár talán nem annyira ismertek a mindennapi szivarrajongók számára, mint a bőrtokok, a fából készült tokok hatalmas stílust és kifinomultságot kínálnak, amellyel meghaladnak sok más típusú szivartokot. Emellett nincs két egyforma fából készült szivartok, mindegyiknek egyedi szemcsemintázata van. Ez garantálja, hogy a fából készült szivartokja egy igazi, egyedi alkotás lesz.

A szemet gyönyörködtető és rendkívül funkcionális fából készült szivartok alternatívát kínál a puha bőr- és a kemény fémtokok helyett. A különböző stílusok mellett a fából készült szivartokok előnyöket kínálnak más tokokkal szemben, többek között a következőket:

 • Tartós, merev kialakítás
 • Biztonságos szivartámasz
 • Fokozott aroma
 • Jellegzetes megjelenés és tapintás

  A fából készült szivartokokat nehezebb elkészíteni, ezért közel sem olyan elterjedtek, mint a más anyagból készült szivartokok. Pedig egy minőségi fából készült tok nagyobb rugalmasságot kínál a szivarok szállításában, és a szivarok nem fognak összetörni útközben.

  Néhány spanyol cédrusfa tok kellemes aromát adhat a szivaroknak. A fa segíthet a páratartalom fenntartásában is, ha egy kis párásítót ad a tokhoz, hogy a szivarok optimális állapotban maradjanak útközben. Az elválasztók, a mágneses záródások vagy a védőhuzatok olyan további funkciók, amelyeket egy fából készült szivartok tartalmazhat, hogy javítsa a szivarozás élményét.

  A fából készült szivartokok típusai

  A fából készülttokok különböző típusai közül választhat, az Ön által preferált stílustól és az igényeitől függően.

  Tömör fa
  A teljesen fából készült tokok szilárd, védő otthont nyújtanak a szivaroknak, miközben kellemes megjelenést biztosítanak, amely a rusztikustól az elegánsig és kifinomultig terjedhet. A legtöbb ilyen tok kiemeli az egyedi szemcsemintákat, amelyek minden egyes toknak egy kis hangulatot kölcsönöznek. A fából készült külső felületeken idővel kopások és horzsolások keletkezhetnek, ezért ajánlott egy védőhuzatot használni, hogy a tok külseje utazás közben is érintetlen maradjon.

  Vegyes anyagok
  Ezek a tokok a fa és más anyagok kombinációjával készülnek. A bőrrel bevont fából készült szivartokok nagyon népszerűek. Ilyen például az adorini luxus Állítható valódi bőr szivartok fekete színben 2/3. A puha bőr oldalak és a gyönyörűen szemcsézett zárófedelek feltűnő megjelenést biztosítanak, amely különlegessé teszi a szivaros utazásait.

  Fával bélelt
  Bármilyen típusú külső anyagból készült szivartok rendelkezhet fa belsővel, a stílusos bőrtoktól a masszív ABS műanyag opciókig, mint például az Angelo hármas szivartok fekete színben. A fabélés segít nagyobb védelmet nyújtani a szivarok tárolására, miközben a külső anyag megjelenése és tapintása megmarad.

  Fából készült szivartok kiválasztása

  Vegyen figyelembe néhány szempontot a vásárlás előtt, hogy jobban el tudja dönteni, melyik típusú fából készült szivartok a legjobb az Ön számára:

  A szállítás módja
  Hogyan fogja szállítani a szivartokot? Gondolja át, hogy a szivart kabátzsebben, aktatáskában vagy táskában fogja-e hordani. A kisebb tokok ideálisak a zsebekbe, míg a nagyobb tokok biztonságosan elférnek a poggyászban, hosszabb utazáshoz.

  Szivar mérete
  Milyen méretű szivart hordoz leggyakrabban? Sok fából készült szivartokot úgy készítenek, hogy különböző hosszúságú és gyűrűméretű szivarok befogadására legyen alkalmas. Csak győződjön meg róla, hogy a kiválasztott tokban elegendő hely van az Ön által preferált szivarok számára. Ha szeret különböző méretű szivarokat szívni, akkor a legjobb, ha a spektrum nagyobbik végén lévő tokot választja.


  Szivarok száma
  Hány szivart szeretne szállítani? Minél több szivart szállít, annál terjedelmesebb lesz a tok, ezért gondolja át, hogyan tervezi a szivarok szállítását. Egy két-három szivarra való tok például sokkal kezelhetőbb méretű, és kabátzsebben hordozható.

  Az utazás típusa
  Hová tervezi vinni a szivarokat? A tömörfa szivartokok nagyszerű általános védelmet nyújtanak a szivaroknak a legkülönbözőbb alkalmak során. Mégis, ezek nem mindig felelnek meg az Ön körülményeinek. Keményebb kültéri használatra, például kempingezés vagy túrázás közben, a fával bélelt ABS-műanyag tokok lehetnek a legmegfelelőbbek. Ehhez képest a bőrrel bevont fából készült tokok több stílust nyújtanak a városban töltött éjszakákhoz.

  A természetes választás

  A fából készült szivartokok olyan kifizetődő opciók, amelyek minden szivarozással kapcsolatos utazást feldobnak. A fából készült szivartokok esetében a korlátozottan rendelkezésre álló anyagok és az igényesebb gyártási módszerek minden bizonnyal a vonzerő részét képezik. Ez a teljesen egyedi jelleg és megbízhatóság teszi a fából készült szivartokokat a szivarok természetes kiegészítőjévé.

Az árak tartalmazzák az Áfát.. Ingyenes szállítás 39 000 Ft összegtől . 39 000 Ft rendelési érték alatt plusz szállítási költséget számítunk fel. Az áthúzott ár kiskereskedelmi árként használható.