Egyéb szivar kiegészítők

Egyéb szivar kiegészítők

A szivarok világa sokkal többet jelent, mint maguk a szivarok, párásítók és öngyújtók. Széles spektrumú egyéb szivaros kiegészítők állnak rendelkezésre, amelyek a szivarozás általános élményének fokozását szolgálják. Ezek a kiegészítők kifinomultabb módot adhatnak Önnek a szivarok meggyújtására és a humidor rendszerezésére, valamint bővíthetik szivaros ismereteit, és még szivaros hangulatot is kölcsönözhetnek dekorációjának.

Cigar Media
A HumidorDiscount elkötelezett amellett, hogy minden olyan tudással ellássa Önt, amelyre szüksége van ahhoz, hogy teljes mértékben élvezhesse a szivarok világát, ezért a szivarokkal kapcsolatos könyvek, magazinok és DVD-k széles választékát kínálja. Felfrissítheti a szivarok történetét a könyvek választékával, felzárkózhat a legújabb szivarértékelések tekintetében a népszerű szivaros magazinok segítségével, és többet tudhat meg a humidor-ápolásról az adorini Humidor Guide kiadványából.

Elválasztók és tálcák
A HumidorDiscount kiegészítők széles választékát kínálja, amelyek célja a humidor hatékonyságának javítása, és nagyobb rugalmasságot biztosítanak Önnek, hogy ideális otthont teremtsen értékes szivargyűjteményének.


Tegye még sokoldalúbbá humidorja szervezését egy tálca hozzáadásával, hogy külön tárolási szintet hozzon létre szivarjai számára. Az optimalizált tálcák, mint például az adorini közepes méretű cédrustálca, még a légáramlást is javíthatják, hogy szivarjai megkapják a szükséges páratartalmat. Az elválasztók és az elválasztó klipszek további népszerű lehetőségek, amelyek bordázott belsővel rendelkező humidorokkal működnek, mint például az adorini RibTech-et tartalmazó humidorok, amelyek segítenek a szivarok elkülönítésében és jobb rendszerezésében. A RibTech-kompatibilis adorini LED Humidor Light segítségével fényt is vethet a szivarokra.

Szivar hamutartók
Miben különbözik egy szivar hamutartó? A szivar hamutartók általában szélesebb vagy mélyebb tálakkal rendelkeznek, hogy több hely legyen a szivar bőséges hamujának. Általában olyan szivar alátétekkel is rendelkezik, amelyek a szivarok széles méretválasztékának befogadására alkalmasak, így biztonságosan leteheti bármelyik szivarját.A HumidorDiscountnál szivar hamutartók nagyszerű gyűjteményét találja minden alkalomra, az elegáns porcelán és üveg hamutartóktól kezdve a mindennapi, beltéri és kültéri használatra tökéletesen alkalmas dizájnokig. Szeretné útközben is élvezni a szivarjait? Nem probléma. Vannak hordozható szivar hamutartók, amelyek közül válogathat. Vannak még padlóra állítható hamutartók is, mint például az adorini álló hamutartó, amely ideális szivarbarát összejövetelekhez vagy kiskereskedelmi környezetbe.

Egyéb kiegészítők
A HumidorDiscounton rengeteg egyéb kiegészítőt talál, amelyekkel teljesen új szintre emelheti szivarozását. Kiváló minőségű szivargyufák, golfszerszámok, szivarművészet, bőrtokok a szivarvágóhoz, sőt adorini HumiSave táskák, hogy szivarjait útközben is párásítva tartsa. És ez csak néhány dolog a hatalmas izgalmas kínálatból, amit a HumidorDiscounton talál.

Flaskák
A jó szivarok és a finom szeszes italok kéz a kézben járnak, így nincs is jobb módja annak, hogy kedvenc szivarja és itala párosításait élvezze, mint egy kiváló minőségű ivóflaskával. Egy flaska lehetővé teszi, hogy otthon, a golfpályán, a kempingben vagy valahol a kettő között élvezze kedvenc szivarjaival párosított italait.Ha nem akar ízletes ital nélkül maradni, miközben élvezi a szivarokat, nézze meg a HumidorDiscount flaskakollekcióját, hogy megtalálja az Ön számára megfelelő flaskát.

Eszközök a kielégítőbb füstöléshez
Itt mindent megtalálhat, amire szüksége van ahhoz, hogy még jobban élvezze szivarjait, ezért nézze át a HumidorDiscount egyéb szivaros kiegészítőit, hogy felfedezze őket, és még több örömet vigyen a szivarozással kapcsolatos kalandokba!

Az árak tartalmazzák az Áfát.. Ingyenes szállítás 39 000 Ft összegtől . 39 000 Ft rendelési érték alatt plusz szállítási költséget számítunk fel. Az áthúzott ár kiskereskedelmi árként használható.