Szivartartók

Szivartartók

A szivartok nélkülözhetetlen eszköz az úton lévő szivarrajongók számára, amely segít megvédeni a szivarokat, miközben lehetővé teszi, hogy megmutassa stílusos oldalát. A szivartokok nemcsak nyugalmat és büszkeségérzetet adnak Önnek, de a szivarozás élményét is élvezetesebbé tehetik útközben. Szinte minden alkalomra van szivartok, a HumidorDiscount segít Önnek megtalálni a megfelelőt.

Szivartok kiválasztása

A sokféle szivartok miatt kissé nehéznek tűnhet az Ön igényeinek megfelelő ideális tok kiválasztása. Mégis nagyon kifizetődő lehet jól átgondolni! A folyamat egyszerűsítése érdekében íme néhány szempont, amely segíthet a keresésben:

 • MÉRET - Talán a legfontosabb szempont a méret. Míg sok szivarrajongónak van egy kedvenc szivarmérete, még többen élvezik a különböző méreteket. Egyes tokok méretfüggőek, míg mások bővíthetők, hogy különböző gyűrűméretű és hosszúságú szivarok is elférjenek bennük. Ha csak egyféle méretű szivart szív, például Coronát vagy Robustót, akkor a kedvenc szivarja számára készült tok a legkézenfekvőbb választás. Ha azonban szereti a változatosságot és a különböző méretű szivarokat, akkor egy nagyobb, sokoldalúbb tok a legjobb választás.

 • ALKALOM - Ha pontosan tudja, hogy hol és mikor tervezi használni a szivartokot, az is segít meghatározni, hogy melyik a legjobb az Ön számára. Fontolja meg, hogy egy egyszerű hordozót szeretne, mert csak a nap néhány órájában fogja használni, vagy esetleg egy párásított tokra lesz szüksége hosszabb kirándulásokhoz. Ha többnyire a szabadban, például golfpályán vagy kempingezés közben fogja használni, akkor egy masszívabb tok lehet a legjobb. Ha a táskát üzleti környezetben vagy formálisabb eseményeken használja, akkor egy puha, kifinomultabb stílusú táska lehet a nyerő választás.

 • KAPACITÁS - Ha túl sok szivar van kéznél, az mindig jobb, mintha nem lenne elég, de néha a kevesebb valóban több. Nincs értelme több szivart cipelni magunkkal, mint amennyire szükségünk van. Az egy vagy két szivarra való tokoktól a több szivarra való nagyobb tokokig szinte minden típusú kiránduláshoz van opció. Ha csak néhány órát tervez kint lenni, akkor egy két szivarra való is megfelel a célnak. Ha hosszabb ideig lesz úton, vagy nagyobb társasággal osztozik a szivarokon, akkor egy nagyobb kapacitású tok a megfelelő választás.

 • ÁR - Nem kell egy vagyont költenie ahhoz, hogy kiváló minőségű tokot kapjon, és nem is kell beérnie a kivételesnél kevesebbel. Vannak nagyszerű megjelenésű és rendkívül funkcionális szivartokok szinte minden költségvetéshez, ezért fontolja meg, hogy mi az Ön optimális árkategóriája, és biztosan sok nagyszerű lehetőséget fog felfedezni!

  Ezek a megfontolások segítenek leszűkíteni a keresést, és segítenek kiválasztani egy szivartokot a ma elérhető különböző típusok közül, így egyre közelebb kerülhet a tökéletes szivartok felfedezésének legörömtelibb pillanatához!

  A szivar okok típusai
  A szivartokok számtalan típusa létezik, amelyek mindegyike egyedi stílust és funkcionalitást kínál a maga nemében. Bár egyesek talán jobban megfelelnek a szivaros kalandozáshoz, mint mások, ez személyes preferenciától függ. Íme tehát néhány a legnépszerűbb típusok közül:

  Bőr
  Ezek a tokok képviselik azt, amit a legtöbb ember elképzel, amikor a szivartokokról gondolkodik. A bőrtok puhább, rugalmasabb tapintású és előkelőbb megjelenésű. A bőrtokok készülhetnek marhabőrből, borjúbőrből, báránybőrből vagy szinte bármilyen más elképzelhető bőrtermékből. A színek a klasszikus feketétől vagy sötétbarnától a vibráló vörösig, sárgáig, sőt többszínű kincsekig terjednek.  Sok bőrtáska teleszkópos kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a különböző hosszúságú szivarok szállítását. Egyesek puhább, rugalmasabb kialakításúak, ami egy kis extra helyet biztosít a kissé nagyobb gyűrűméretű szivarok számára. A legtöbb zsebméretű tok kiválóan alkalmas arra, amikor néhány órára a városban van. A nagyobb utazási szivartokok, mint például az adorini Cigar Bag Real Leather Red Topstitching, lehetővé teszik, hogy ne csak a szivarokat, hanem a tartozékokat, hitelkártyákat és más kötelező tárgyakat is magával vigye, így útközben is rendszerezett marad.

  Bár a bőr önmagában nem nyújt olyan erős védelmet, mint a keményebb fa vagy fém, a bőrtáskák népszerűsége a nagyfokú sokoldalúságuk, stílusválasztékuk és hordozhatóságuk miatt töretlen. Nagyszerű, mindenre kiterjedő választás a szivarrajongók számára.

  Fa
  A puhább bőrből készült társaikkal ellentétben a fából készült tokok nagyobb védelmet nyújtanak a szivaroknak. A masszív konstrukció minimálisra csökkenti annak esélyét, hogy szivarjai szállítás közben összetörjenek. Néhány nagyobb fatáskában egy kis párásító is elfér, ami tovább segít megőrizni a szivarok épségét és biztonságát a hosszabb utazások során.  Néhány fából készült szivartok mérete és alakja fix, így nem nyújtanak olyan rugalmasságot, mint sok puha bőrtok. Mégis vannak olyan fatokok, amelyek nem csak csúsztathatóak, hogy a szivarok hosszához igazodjanak, hanem bőrbe burkolt külsővel is rendelkeznek. Az adorini Adaptable Genuine Leather Cigar Case Black 2/3 tökéletes példa erre, mindkét világból a legjobbat kínálja, valamint elválasztókkal rendelkezik a szivarok elkülönítéséhez.

  A fából készült tokok számos méretben és kivitelben kaphatók, amelyek megfelelnek alkalmi kirándulásokra, hivatalos alkalmakra és mindenhová a kettő között. Bár nem minden fából készült tok olyan zsebbarát, mint mások, mindegyik jellegzetes és csábító karaktert kínál, amelyet más típusú tok nem tud nyújtani.

  Fém
  Míg a bőr és a fa szivartokok népszerű lehetőségek, a fémtokok is sokat kínálnak. Ezek a tokok nemcsak, hogy további védelmet nyújtanak a szivaroknak, hanem mindezt stílusos megjelenéssel is teszik. A nosztalgikusan elegáns sterling ezüsttől a rozsdamentes acél, alumínium vagy króm modern megjelenéséig a fém szivartokok több kifinomultságot kölcsönözhetnek a szivarozás élményének.  A fából készült szivartokokhoz hasonlóan a fémtokok is általában fix méretűek, így nem igazodnak a szivarok hosszához. Bár ezek a merev, gyakran nehezebb tokok egy kicsit nehézkesnek is bizonyulhatnak a zsebben való hordozáshoz, mégis nyugalmat adhatnak, hogy szivarjai biztonságosan el vannak rejtve az elemektől az utazás minden lépése során.

  Egyes fémtokok még beépített párásítóval is rendelkeznek, erre kiváló példa az adorini Humidor Tube with Silver Hygrometer. A fémtokok nagyszerű ajándékként is szolgálnak, különösen esküvői partikra és más nagyszerű alkalmakra. A személyre szabott gravírozásra alkalmas résszel ellátott szivar tok egy értékes emlék vagy örökbecsű tárgy lehet.

  Szénszálas
  A szénszálas szivartokok a mai szivarrajongók kedvencévé váltak elegáns és modern megjelenésüknek köszönhetően. A szénszál felejthetetlen textúrájú felülete gyakran vetekszik a bőrtokok stílusos karakterével. A tokok azért is nagyon kívánatosak, mert a szénszálak szupererős konstrukciója strapabíróbb, mint a fa- vagy akár a fémtokok. Adja hozzá a könnyű hordozhatóságot, és a szénszálas szivartokok a modern luxus, a tartósság és a funkcionalitás ideális keverékét alkotják.


  Egyes szénszálas tokok, mint például az adorini stílusos sárga és fekete Carbon Case for 3 Coronas, a szivar hosszához igazodnak, így még sokoldalúbbak. A szénszálas szivartok nagyszerű választás minden olyan kalandvágyó, mozgásban lévő szivarrajongó számára, aki modern hangulatot szeretne vinni a szivarozás élményébe.

  Vigye a szivarokat bárhová magabiztosan
  Miután átgondolta, hogy mi a legjobb a szivarszállítási igényeinek, készen áll arra, hogy a tokok hihetetlen gyűjteményéből válasszon. Nem számít a szivartok mérete, típusa vagy stílusa, biztosan megtalálja a megfelelőt a szivarozáshoz. Találja meg a tökéletes szivartokot a HumidorDiscountnál még ma!
Az árak tartalmazzák az Áfát.. Ingyenes szállítás 39 000 Ft összegtől . 39 000 Ft rendelési érték alatt plusz szállítási költséget számítunk fel. Az áthúzott ár kiskereskedelmi árként használható.