IM Corona

IM Corona

Az IM Corona 1933 óta kínál a dohányzás szerelmeseinek kiváló minőségű öngyújtókat, amelyek klasszikus stílusukról és kiváló megbízhatóságukról híresek. Az IM Corona öngyújtóinak választéka a szivarrajongóknak és a pipák ínyenceinek egyaránt jól megmunkált lehetőségeket kínál, amelyek egyszerre klasszikusak, stílusosak és tartósak.

[P]https://www.humidordiscount.com/c/528-category_atch_inner/im-corona.jpg[/P]

Az IM Corona története

Az IM Corona csapat elmondása szerint a 20. század első felében Japánban több öngyújtógyár is készített öngyújtókat Corona név alatt. Az egyik ilyen gyár, az Ishmitsu Kinzoku Kogyo 1933-ban kezdte meg az öngyújtók gyártását. A gyár hamarosan közismertté vált a kivételes minőségű öngyújtók gyártásáról. A gyár hírneve olyan jó volt, hogy 1954-ben a gyár lett az első öngyújtógyártó, amelyet a Japán Ipari Szabvány vagy JIS tanúsított.

Az 1950-es években a gyár a butánüzemű öngyújtókra kezdett specializálódni, ami az 1950-es évek új technológiai vívmánya volt. Ebben az időszakban a gyár új nevének bevezetésével még jobban megkülönböztette magát a többiektől. A név az Ishmitsu és a Corona gyártásból származó "I" betűt és az "M" betűt a Coronával kombinálta, így jött létre az IM Corona, a kedvelt márka hivatalos beceneve.

Mire a vállalat legendás Old Boy öngyújtója az 1980-as évek elején megjelent, az IM Corona világszerte az iparág egyik legmegbízhatóbb öngyújtógyártójaként vált ismertté. A vállalat európai márkákkal lépett partnerségre, hogy szélesebb körű globális ismertséget érjen el. Ez csak tovább növelte az IM Corona egyre növekvő hírnevét a szivar- és pipázók körében.

Az évek során az IM Corona csapata megőrizte a minőség iránti elkötelezettségét, ami az IM Corona számára a világ 33 országában szerzett védjegyoltalom presztízsét eredményezte. Ezt a kiválóság iránti szenvedélyt találja meg minden mai IM Corona öngyújtóban.

IM Corona öngyújtók

Sok öngyújtógyártó úgy dönt, hogy minden évben új formaterveket és stílusokat ad ki. Az IM Corona azonban megtartotta a kevesebb több filozófiát, amely lehetővé teszi, hogy a hangsúly a minőségen maradjon, ahelyett, hogy folyamatosan újra fel kellene találni a kereket. Az IM Corona csapata a bevált és igaz dizájnokat tovább finomítva olyan alkotásokat kínál, amelyek a tartósságot időtlen stílussal és kifinomultsággal ötvözik.

Minden IM Corona öngyújtó olyan klasszikus, amelyben a dohányosok mindenhol megbíznak, két design azonban legendás státuszt ért el. Ezek a kedvencek képviselik az IM Corona minőségre való törekvésének legjobbjait.

Az Old Boy

Az IM Corona Old Boy az 1980-as évek eleji megjelenése óta világszerte a pipázók első számú választása. Hagyományos, 1930-as évekbeli kialakítása és elegáns, lágy lángja csábítóan nosztalgikus megjelenést kölcsönöz az Old Boy-nak. A strapabíró konstrukció, a szögletes láng és a korszerű kivitelezés mégis ideális öngyújtóvá teszi az Old Boy-t a modern pipázók és dohányrajongók számára.


Mindegyik öngyújtó, mint például a legkelendőbb Old Boy Chrome és Black, extra nagy üzemanyagtartállyal és kihúzható tamponnal rendelkezik. A tampert részlegesen csúsztassa ki, és forgassa el, hogy használat közben rögzítse a helyén, vagy húzza ki teljesen, és a másik végét használhatja tálkaparóként vagy csavarhúzóként a lángszabályzó elforgatásához. Csak néhány azok közül az apróságok közül, amelyek az IM Corona's Old Boy-t a világ egyik kedvencévé teszik. Az Old Boy azonban nem csak a pipázóknak való, mivel a szivarok ínyencei számára a megjelenés, a tapintás és a ferde láng tökéletesen alkalmas a szivarok meggyújtásához.

A Double Corona

Az IM Corona Double Corona öngyújtó az igényes szivarrajongók számára készült, és lenyűgöző stílust és funkcionalitást nyújt, ami egy másik IM Corona kedvenccé tette. A robusztus sárgaréz konstrukció többféle fényezésbe öltöztetve kapható, ami kiemeli az öngyújtó széles testű kialakítását. A Double Corona matt fekete krómozott sárgarézzel egy közönségkedvenc példa.


A fedél felpattintásával és a hagyományos kovakő kerék megpörgetésével extra széles, lágy lángot kapunk. Ez a dupla méretű láng nagyobb felületet fed le a szivaron, mint a hagyományos láng, így hatékonyan és könnyedén meggyújthatja kedvenc cigarettáit. A felülről tölthető tűzkőház megkönnyíti a karbantartást, míg a nagyméretű üzemanyagtartály egész napra készenlétben tartja.

Miért válassza az IM Corona-t?

Az IM Corona hosszú múltra tekint vissza a mindennapi pipázóknak és a szivarok ínyenceinek egyaránt megfelelő, megbízható öngyújtók gyártásában. Bár a márka nem kínálja a ma a piacon gyakran megtalálható feltűnő öngyújtókat, az IM Corona időtálló stílust és funkcionalitást kínál, amelyre minden nap számíthat. Ha egy szilárd felépítésű öngyújtót szeretne, amely időtálló megjelenéssel és érzéssel vegyített tartósságot biztosít, akkor az IM Corona az Ön számára készült.


Az árak tartalmazzák az Áfát.. Ingyenes szállítás 39 000 Ft összegtől . 39 000 Ft rendelési érték alatt plusz szállítási költséget számítunk fel. Az áthúzott ár kiskereskedelmi árként használható.