A 100 napos visszatérítési garanciáról

Ha nem teljesen elégedett a vásárlással, a nem használt termékeket visszaküldheti nekünk a kézbesítéstől számított 100 napon belül. Gyakran előfordul, hogy termékeinket ajándéknak szánják a vásárlók. Törekszünk a kiválóságra, így most sietség nélkül visszaküldheti a terméket, ha bármilyen probléma lenne vele.

Mi van, ha a termék sérült?

Kérjük, küldje el ügyfélszolgálatunknak a kár rövid leírását és a rendelési azonosítót (ha kéznél van). Ha a termék sérülten érkezett, hasznos az is, ha a kárról képet küld. Ez segít abban, hogy felmérjük, hogy a kár a szállítás során keletkezett-e.

Hogyan küldheti vissza a terméket?

Kérjük vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal és jelezze, hogy melyik terméket miért szeretné visszaküldeni.

Ezután küldünk Önnek egy visszaküldési címkét és megadjuk a csomagküldő szolgálat elérhetőségét, akikkel megbeszélheti, hogy mikor vehetik át Öntől a csomagot.

Csomagolja be a terméket és zárja azt le biztonságosan, majd ragassza a visszaküldési címkét a dobozra. Először távolítsa el vagy fedje le az eredeti küldemény vonalkódját.

A csomag átadásakor kérjen igazolást a visszatérített csomagról. Őrizze meg ezt az igazolást.

Kivételes esetekben a csomagküldő szolgálat nem tudja az Ön otthonában átvenni a visszaküldeni kívánt terméket annak mérete miatt, vagy azért mert bizonyos országokban vagy régiókban ez a szolgáltatás nem elérhető. Ebben az esetben a vásárlónak egy gazdaságos megoldást kell találnia a csomag visszaküldésére. A csomag visszaküldésének költségeit visszatérítjük a vásárlónak.Mi visszatérítendő?

Visszatérítjük a termék teljes árát és szállítási költséget a raktárunkból az Ön otthonába.

Az alábbi költségek nem visszatérítendők:

Személyre szabott termékek ára (pl. gravírozás).
Expressz kézbesítés többletköltségei, amennyiben ezt választotta a normál kézbesítés helyett.
Utánvételes kézbesítés többletköltségei, amennyiben ezt a fizetési módot választotta.

Mindig visszatérítjük a visszaküldött termék szállítási költségeit, amennyiben a termék sérülten érkezett vagy, ha a visszaküldés oka a mi felelősségünk. Ellenkező esetben a visszaküldött termék szállítási költségeit az ügyfél állja.

Nem térítjük vissza a szállítási költségeket, abban az esetben, ha a terméket használták.


Mikor térítik vissza a visszaküldött termék szállítási költségeit?

Áru visszaküldése esetén a pénzvisszatérítés a termék ráktárunkba való beérkezéstől számított 14 napon belül megtörténik. A visszatérítés az eredeti tranzakció fizetési módjában történik. Felvesszük Önnel a kapcsolatot amennyiben hiányoznak adatok a visszatérítéshez.

A visszavonás joga

A 100 napos visszatérítési politikán felül Ön mindig élhet a visszavonás jogával.

Elállási jog
Joga van elállni egy áru megvásárlásától anélkül, hogy bármikor okot adna nekünk erre a 100 napos \"türelmi időn\" belül, az áru kézhezvételét követő naptól kezdve. Jeleznie kell nekünk az elállását írásban, vagy más tartós közvetítő eszközön a kapcsolattartási címünkre.
Elállási következmények
Ha tulajdonában vannak az áruk, kötelezettsége van megtartani és kellően óvni őket.
A lehető leghamarabb vissza kell nekünk küldeni az árut a kapcsolattartási címünkre, ha megszüntette a szerződést.
Fenntartjuk a jogot, hogy díjat számoljunk fel az áru közvetlen visszaszerzési költségeit meg nem haladva, ha nem küldi vissza az árut, vagy a mi költségünkre küldi őket. Visszaküldés esetén nemcsak a termék árát térítjük vissza, hanem az esetleges szállítási költségeket is az ügyfél részéről. A raktárunkba való visszatérítés költségeit az ügyfél állja.
Miután tájékoztatott bennünket, hogy törölni kívánja a szerződést, minden összeget, ami minket terhel visszatérítjük Önnek a lehető leghamarabb, de minden esetben az elállást követő legfeljebb 100 napon belül.
Nincs joga elállni egy vásárlástól olyan termékek esetén, amik az Ön előírásai szerint lettek készítve, egyértelműen személyre lettek szabva, természetüknél fogva nem küldhetők vissza, vagy gyorsan romlanak vagy lejárnak.