Megajet

Megajet

S.T. Dupont Megajet - A szivargyújtás új művészete.
A luxuscikkeket gyártó S.T. Dupont most a szivarok szerelmeseinek kínálja a jól ismert Maxijet öngyújtó átdolgozott változatát. Nagyobb, magasabb és erősebb a megfelelő attribútumok ehhez a kollekcióhoz.
A Megajet sorozat dizájnja
klasszikusan elegáns, időtlen és a Megajet öngyújtók megjelenésén alapul. Mi a különbség?
Már csak a méretek is jelentősen különböznek. Egy St. Dupont Megajet öngyújtó külső méretei 73 x 40 x 16 mm, és így feltűnően nagyobb gáztartály térfogattal rendelkezik, aminek minden tapasztalt rajongó örülni fog.

Műszaki jellemzők
Elképesztő, 1,7g-os gáztartály kapacitással, ami körülbelül 200 gyújtáshoz elegendő. A Megajet akár 30-szor is újratölthető a gyártótól származó gázpalackkal. Most pedig a rendkívül erős sugárlánghoz, amelyet most a gyártó gondosan átgondolt. Egy innovatív és különösen széles sugárláng gyújtja meg mostantól a szivart.
A 2 cm széles lánggal, amely a teteje felé piramis alakban elvékonyodik, a szivaralap felülete optimálisan tüzelhető. A sugárláng intenzitása az öngyújtó alján állítható.
Akár 70 km/órás szélsebességnek is ellenáll, ami a Beaufort-skála 7-es fokozatának felel meg.
A Megajet elejére és hátuljára integrált három nagy légbeömlő biztosítja a szivar gyors meggyújtását és a láng állandó gázellátását.
A légbeömlők szilárd védőrácsokkal vannak ellátva, hogy a bennük lévő technológiát megvédjék a szennyeződésektől. A gyártó egy másik megemlítendő védőintézkedése a fej fölötti biztonsági rendszer a maximális biztonság érdekében.
Az öngyújtó soha nem gyulladhat meg fejjel felfelé a zsebében vagy a kezében.
Technikailag a lángot egy elektronikus piezo dugattyú működteti. A test alapanyaga cinkötvözet, melynek köszönhetően az öngyújtó 93 grammal könnyebb. A design abszolút időtálló, tetszetős és ergonomikus.
A Megajet lekerekített éleinek és oldalainak köszönhetően abszolút lapos. A kollekcióval kapcsolatos első gyakorlati tapasztalatok után teljesen lenyűgözött minket, és nem hiszünk a Maxijet sorozat kiszorításában mivel ezek más ínyenceknek szólnak.


Az árak tartalmazzák az Áfát.. Ingyenes szállítás 39 000 Ft összegtől . 39 000 Ft rendelési érték alatt plusz szállítási költséget számítunk fel. Az áthúzott ár kiskereskedelmi árként használható.