kép 2  kép 3  kép 4  kép 5  kép 6  kép 7
Szivar humidor kék kubai zászlóval 100 szivarhoz

Szivar humidor kék kubai zászlóval 100 szivarhoz


299,00 €

Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Azonnal / raktáron - Csak 6 darab van raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

Merüljön el a szivaros kultúra világában ezzel a kubai zászlóval díszített kiváló szivarhumidorral. Ez a gyönyörű humidor a kubai szivarok gazdag hagyománya előtt tiszteleg, és tökéletes környezetet biztosít Önnek akár 100 értékes szivarjának stílusos tárolásához.

Ez az exkluzív humidor néhány figyelemre méltó funkcióval rendelkezik, amelyekkel mind a szivarok tárolása, mind a bemutatása igazi élvezetet nyújt. A fedél belsejében egy párásítót és egy higrométert talál, amelyeket a mellékelt mágnesek segítségével biztonságosan rögzíthet. Ez biztosítja, hogy mindig teljes mértékben ellenőrizni tudja a benne lévő páratartalom szintjét, hogy szivarjait optimális körülmények között tárolhassa.

Értékes szivarjainak biztonsága sok rajongó számára fontos szempont, ezért ez a párásító zárral van ellátva, amely lehetővé teszi, hogy a mellékelt kulccsal biztonságosan lezárja. És ha esetleg elkeveredne a kulcs, egy pótkulcsot is mellékelünk az Ön kényelme érdekében.

Ennek a humidornak az egyik kiemelkedő jellemzője a két elválasztó, amely lehetővé teszi, hogy függőlegesen ossza fel a belső teret, akár a fő rekesz, akár a további kivehető tálca segítségével. Ez a tálca nemcsak praktikus, hanem esztétikailag is tetszetős, lehetővé téve, hogy elegánsan mutassa be vendégeinek a szivarok választékát. A tálcán található szellőzőbarázdák optimális légáramlást is biztosítanak, így a szivarok egyenletesen lélegezhetnek.

A termék a funkcionalitás és az elegancia tökéletes szimbiózisa, amely a tapasztalt szivarrajongókat és a gyűjtőket egyaránt lenyűgözi. Kényeztesse magát ezzel a fényűző humidorral, és őrizze meg szivarjait egy stílusos tárolóban, amely a kubai szivarok világának lényegét ragadja meg. Minden szivarrajongó számára kötelező darab, és egy olyan ajándék, amelyre emlékezni fognak.

Modell:
HAB-9
Párásító:
Szivacs/szabvány
Nedvességmérővel felszerelt:
igen
Nedvességmérő:
Analóg fém spirállal
Akár:
100 szivar kapacitású humidorokhoz tervezve
Külső borítás:
Magasfényű
Mellékelt elválasztók:
2
Tálcák száma:
1
Lakat és kulcs a humidor lezárásához:
igen
Anyag:
Fa
Szélesség:
340 mm
Height:
160
Mélység:
240 mm
Belső hossz:
305 mm
Belső szélesség:
205 mm
Belső magasság:
120 mm
Súly:
3440 g
Szín:
Kék, Fehér, Piros
EAN kód:
4251886129590
 Vásárlói értékelések és vélemény
Senki nem írt még véleményt