Adorini Humidor Capri - Deluxe Adorini Humidor Capri - Deluxe Adorini Humidor Capri - Deluxe Adorini Humidor Capri - Deluxe Adorini Humidor Capri - Deluxe
Adorini Humidor Capri - Deluxe

Adorini Capri Humidor - Deluxe


5,0 (1 Értékelés)
-20% Kedvezmény
2 690,00 €
3 360,00 €

Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Átmenetileg nincs raktáron. Szállítás: Sep 1, 2024

Mennyiség

A tervezéstől a késztermékig az adorini párásítószekrények híresek az elegancia, a funkcionalitás és a tartósság kombinálásáról. Ez sehol sem nyilvánul meg jobban, mint a lenyűgöző adorini Capri Deluxe Humidor szekrénynél.

Ez a masszívan megépített szekrény gyönyörű, többszörösen lakkozott ébenfa kivitelben, háromoldalas üveggel rendelkezik, amely ideális akár 3100 Corona méretű szivar bemutatására, otthoni, irodai vagy akár kereskedelmi környezetben. Az aranyozott fogantyúval, zárral és kulccsal ellátott, nagy teherbírású ajtó hosszú élettartamú, nehéz használatra készült, és egy erős, spanyol cédrusfurnérból készült belső térbe nyílik, öt polcszinttel és tálcákkal, amelyek a nagyobb rugalmasság érdekében állíthatóak vagy eltávolíthatóak. A Capri Deluxe humidorszekrényt a kiskereskedők világszerte kipróbálták és tesztelték, és az éghajlati viszonyoktól függetlenül mindig optimális teljesítményt nyújt.

A víztartály szintérzékelővel és beépített páratartalom-szabályozóval ellátott elektronikus párásító rendszer, valamint a szekrényben található javított szellőzőterek optimális párakeringést biztosítanak. A Capri Deluxe további sokoldalúságot biztosít az adorini innovatív osztórendszere, az osztócímke-csipeszek és a rozsdamentes acélsíneken elhelyezett szivaros kiegészítő fiók révén, amely zárt ajtó esetén rejtve marad.

Mindezek az elemek a speciálisan tervezett, alacsony hőkibocsátású, jobb láthatóságot és alacsony energiafogyasztást biztosító fénycsíkokkal, valamint az adorini élethosszig tartó garanciájával együtt kiváló humidor-választékot kínálnak azoknak, akiknek nagy, szabadon álló tárolókapacitásra van szükségük, de korlátozott alapterülettel rendelkeznek. A könnyen kezelhető elektronikus párásító rendszerrel, amely csak desztillált vizet igényel, valamint a merev, rendkívül tartós, kereskedelmi használatra optimalizált konstrukcióval az ultra hatékony Capri Deluxe egyszerűen az egyik legjobb a kategóriájában.
Kapacitása maximum 3100 corona szivar.
Mit szeretünk
  • A legnagyobb humidor szekrény modellünk. Kicsit nagyobb, mint a népszerű Roma modell. - Az oldalsó üvegfalak kiválóan néznek ki, és ideálisak üzletekben és bárokban való elhelyezésre, hogy felhívják magukra a figyelmet. - Csapatunk többsége számára az ébenfa Capri a legjobb megjelenésű szekrényes humidor.
Amit nem szeretünk
  • Kicsit drágább, mint a hasonló tulajdonságokkal rendelkező adorini Roma humidor, de nagyobb is.


Számoljon Online milyen sok Elférnek a kedvenc szivarok a humidorba
EAN kód:
4260384979583
Súly:
65000 g
Szín:
Barna
Nedvességmérő:
Digitális nedvességmérő
Anyag a furnéren kívül:
Festett lakk
Inner dimmensions
560 mm x 1660 mm x 380 mm
Garancia:
Adorini élettartam garancia
Márka:
Adorini
Belső bélés:
Spanyol cédrusfa
Fiókok:
1
Párásító:
Elektronikus párásító
Tálcák száma:
3
Lakat és kulcs a humidor lezárásához:
igen
Modell:
8528
Készült:
Fa
Külső borítás:
Matt
Méretek:
1750 mm x 650 mm x 450 mm

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
 5,0/5   (1 Értékelés)
 100% (1 Értékelés)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 01 Apr 2016