kép 2 kép 3 kép 4 kép 5 kép 6
Angelo Gastronomy Humidor Fekete

Angelo Gastronomy Humidor Fekete


-20% Kedvezmény
135,00 €
169,00 €

Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Azonnal / raktáron - Csak 1 darab van raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

Utolsó tételek a raktáron


Angelo Gastronomy Humidor fekete színbenAz Angelo Gastronomy Humidor fekete színben egy kifinomult darab átlátszó üvegelemekkel. Ez a kiváló humidor két tárolási szintre van osztva, amelyeket egy kivehető tálca választ el egymástól, így tökéletes a gondosan összeállított szivargyűjtemény tálalására és bemutatására.

Kulcsfontosságú jellemzők:
 • **Elegáns dizájn:** A fekete humidor átlátszó üvegelemekkel rendelkezik, amelyek bepillantást engednek a szivargyűjteménybe, és egy csipetnyi kifinomultságot kölcsönöznek.

 • **Kétszintes tárolás kivehető tálcával:** A belsőleg két szintre osztott humidor kivehető tálcával rendelkezik, amely sokoldalú tárolási lehetőségeket kínál. Ideális a szivarok tálalásához és bemutatásához.

 • **Párásító rendszer:** A beépített párásító rendszerrel felszerelt humidor biztosítja, hogy a szivarok optimális körülmények között maradjanak az íz és a minőség szempontjából.

 • **Külső higrométer:** A humidor a testbe épített külső higrométerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a páratartalom szintjének egyszerű ellenőrzését anélkül, hogy ki kellene nyitnia a humidort.

 • **Biztonságos zárómechanizmus:** A humidorhoz egy kulcs tartozik, amellyel biztonságosan lezárhatja értékes szivargyűjteményét. Egy további pótkulcsot is mellékelünk az Ön kényelme érdekében.

 • **Két elválasztó a szervezéshez:** A két elválasztóval, amelyek közül az egyiket a belső térhez, a másikat pedig a kivehető tálcához tervezték, hatékonyan rendezheti szivarjait.

 • **Ezüst fogantyúk:** A humidor oldalán található gyönyörű ezüst fogantyúk egyszerre nyújtanak funkcionalitást és stílusos hangsúlyt.

 • **Filccel bélelt alj:** A humidor alja filccel van bélelve, ami védőréteget ad a felületeknek, amelyeken nyugszik.**Specifikációk: A párolószekrényben található a párologtatószekrény, amely az alábbi jellemzőkkel rendelkezik:**

 • **Méretek:** Méretek: 38 x 26,5 x 18 cm

 • **Súly:** 3528 grammAz Angelo Gastronomy Humidor a praktikus tárolást elegáns megjelenéssel ötvözi, így ideális választás azok számára, akik a funkcionalitást és az esztétikát egyaránt értékelik. Emelje a szivarélményt ezzel a kivételes, ínyenceknek tervezett humidorral.


Modell:
920140
Nedvességmérővel felszerelt:
igen
Mellékelt elválasztók:
2
Tálcák száma:
1
Anyag:
Üveg, Fa
Hossz:
380 mm
Szélesség:
265 mm
Height:
180
Súly:
3528 g
Szín:
Fekete
Dekorációk színe:
Ezüst
Márka:
Angelo
EAN kód:
4031872920147

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
Senki nem írt még véleményt