Az igazságos vásárlási feltételek szerintünk a rendkívüli szolgáltatás részét képezik az ügyfeleink felé. Vásárlóinknak olyan előnyöket ajánlunk, mint az alacsony ár garancia. Nincsenek rejtett költségek. Meggyőződésünk, hogy a kiváló ár-értékű termékeink meg fogják győzni Önt is.

Árak

Értesítés a hiányosságokról

A szállítmányozó biztosítási feltételei miatt a vevőnek meg kell vizsgálnia az árucikket az átvétel során.

Fizetés

Az ügyfél a saját preferenciái szerint a következő fizetési módok közül választhat: Hitelkártya és bankkártya. Kérésre banki átutalással is lehet fizetni. Az EU-n belüli országoknak utánvételre is lehetőségük van. A felár utánvétel esetén € 7.50 Németországban, és € 14 az EU más országaiban. A vételár általában csak a szállítás napján esedékes, és csak ezen a napon terheli az ügyfelet. Utánvét esetén az átvételkor kell fizetni. Bankkártyás fizetés esetén a szolgáltató lefoglalhatja a rendelés összegét a kártyán, azonban a tényleges levonás csak a szállítás napján történik meg.
A rendelése egy ajánlat számunkra az áru honlapunkon való megvásárlásához. Tudomásul vesszük a rendelést egy automatikusan generált e-mail elküldésével Önnek, ami elfogadja a rendelést. Ez csak egy elismervény a megrendelésről, és nem alakul ki kötelező érvényű szerződés közöttünk addig, amíg el nem fogadjuk a rendelését egy megrendelés visszaigazolás elküldésével, vagy az áruk szállításával.
A szerződést meg lehet kötni angol, német, francia, olasz, spanyol, holland, svéd, orosz vagy japán nyelven.
Minden termék a mi tulajdonunkban marad, amíg a teljes beszerzési összeg nem lett kifizetve.

napos pénzvisszafizetési garancia

Az ügyfélnek joga van visszaküldeni a megvásárolt termékeket napon belül. Ha a kínált árucikk bármilyen okból nem felel meg az ügyfelek elvárásainak, akkor visszatérítjük a befizetett összeget, amint megkaptuk a terméket az eredeti állapotában és az eredeti csomagolásban. Ez nem egy kötelező követelmény a visszamondás végrehajtásához. Nem szükséges bármilyen okot adni nekünk a termék visszaküldéséhez. Visszaküldött termék átvételét követően azonnal visszatérítjük a vételárat az ügyfélnek. Felhívjuk figyelmét, hogy a személyre szabott termékeket nem lehet visszaküldeni.
----------------------------
----------------------------
Elállási jog
Joga van elállni egy áru megvásárlásától anélkül, hogy bármikor okot adna nekünk erre a 100 napos "türelmi időn" belül, az áru kézhezvételét követő naptól kezdve. Jeleznie kell nekünk az elállását írásban, vagy más tartós közvetítő eszközön a kapcsolattartási címünkre.
Elállási következmények
Ha tulajdonában vannak az áruk, kötelezettsége van megtartani és kellően óvni őket.
A lehető leghamarabb vissza kell nekünk küldeni az árut a kapcsolattartási címünkre, ha megszüntette a szerződést.
Fenntartjuk a jogot, hogy díjat számoljunk fel az áru közvetlen visszaszerzési költségeit meg nem haladva, ha nem küldi vissza az árut, vagy a mi költségünkre küldi őket. Visszaküldés esetén nemcsak a termék árát térítjük vissza, hanem az esetleges szállítási költségeket is az ügyfél részéről. A raktárunkba való visszatérítés költségeit az ügyfél állja.
Miután tájékoztatott bennünket, hogy törölni kívánja a szerződést, minden összeget, ami minket terhel visszatérítjük Önnek a lehető leghamarabb, de minden esetben az elállást követő legfeljebb 100 napon belül.
Nincs joga elállni egy vásárlástól olyan termékek esetén, amik az Ön előírásai szerint lettek készítve, egyértelműen személyre lettek szabva, természetüknél fogva nem küldhetők vissza, vagy gyorsan romlanak vagy lejárnak.
----------------------------
----------------------------
A napos pénzvisszafizetési garanciánk semmilyen módon nem korlátozza a törvényes jogot az elállásra, amelyre az ügyfél is jogosult.

Alacsony Ár Garancia

Garantáljuk az összes kínált termékre, hogy a vásárló a legalacsonyabb árat fizeti. Ha a vásárló megtalálja ugyanazt a terméket a vásárlás után 3 hónapon belül máshol alacsonyabb áron, akkor kifizetjük a vételár különbözetét.

Adatvédelem

A megrendelés adatai és az ügyfél adatai tárolva vannak. A megbízási szerződés részleteit elküldjük Önnek e-mailben. El tudja menteni a felhasználási feltételeket ezen az oldalon. Az adatvédelmi részletekről tekintse meg a különálló adatvédelmi irányelvünket.

Lemondás

Fenntartjuk a jogot a megbízási szerződéstől való elállásra, ha hiba történt a számításokban, írásban vagy nyomtatásban.

Speciális Szállítás szekrényekre

A szekrények egy szállítmányozóval lesznek elküldve (ex curb).

Cég Részletei

Tel: +49-221-80009410/ 1 (574)-607-4008/ (800) 613-6219


Nemzetközi Központi Iroda:
Humidor Discount
Gebr. Spohn GmbH
Moltkestraße 123 C
50674 Köln
Németország

Igazgató: Felix Spohn
Adószám: 215/5817/1281

EU-ÁFA azonosító szám: DE813377639
Cégnyilvántartás: Amtsgericht Köln
Kereskedelmi nyilvántartási szám: HRB 37042

A honlapot üzemelteti: Humidor Discount - Gebr. Spohn GmbH.