adorini Salina Humidor Szekrény Fekete

adorini Salina Humidor Szekrény Fekete


3,7 (6 Értékelések)
-20% Kedvezmény
1 490,00 €
1 860,00 €

Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Azonnal / raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

Az adorini tervezői a humidorok hihetetlenül széles spektrumát hozták létre, hogy minden helyzetet lefedjenek. Azok számára, akiknek helytakarékos pulton elhelyezett bemutató humidorra van szükségük, az adorini a Salina humidorszekrényt kínálja. Ez a sokoldalú szekrény kiváló minőségű párásítást, valamint rugalmasságot biztosít a szortírozás és a bemutatás terén, így kiváló választás állandó kereskedelmi használatra vagy egyszerűen csak a becses gyűjtemények bemutatására.

A klasszikus fekete lakkozott felület az üvegajtóval, az oldalfalakkal és a tetővel egy olyan stílusos szekrényt alkot, amely akár 1500 Corona méretű szivar számára képes könnyű megtekintést és tárolást biztosítani. A kényelmes ajtófogantyú sima nyitást és zárást biztosít, míg a zár és kulcskészlet megakadályozza a szivarok helytelen kezelését vagy engedély nélküli elvételét. Négy különböző szint teszi lehetővé a többféle konfigurációt, beleértve a dobozok tárolására szolgáló helyet is, míg a LED-es világítási rendszer mindezt a lehető legjobban világítja meg. Az adorini innovatív osztórendszerével és osztócímkékkel ellátott spanyol cédrus tálca, valamint egy praktikus tartozékfiók növeli a szekrény sokoldalúságát.

A páratartalmat egy teljesen elektronikus párásító rendszer szabályozza, amely zökkenőmentes integrációt biztosít a víztartály és a beépített elektronikus páratartalom-érzékelővel ellátott vezérlőegység között. A többfunkciós vezérlőegység mindent megjelenít, ami a megfelelő körülmények fenntartásához szükséges, beleértve az aktuális relatív páratartalmat, a 3 napos páratartalom átlagát, az előre beállított páratartalomszinteket és az aktuális hőmérsékletet. A vízszint-érzékelő is megszünteti a víztartály folyamatos ellenőrzésének szükségességét.

Az adorini élethosszig tartó garanciájával támogatott Salina humidorszekrény egy olyan szivartárolási megoldás, amely optimális állapotban tartja és mutatja be a szivarokat, miközben minimalizálja a más, hasonló kapacitású humidorok által igényelt idő- és helyigényt. Az egyedi gravírozási szolgáltatás hozzáadása szintén nagyszerű módja annak, hogy humidorját jellegzetes professzionális megjelenéssel gazdagítsa, amely ideális bármely kiskereskedelmi vagy irodai környezetbe.
Kapacitása maximum 1600 corona szivar.
Mit szeretünk
  • Nagy kapacitású, elektronikus párásító rendszerrel van felszerelve az egyszerű karbantartás érdekében. - Padlóra vagy pultra helyezhető. - Üveg kijelzők a tetején, oldalain és elöl. - LED lámpa.
Amit nem szeretünk
  • Nem tartalmaz analóg higrométert, de nem szükséges a működéshez, a digitális vezérlőegységnek köszönhetően a belső páratartalom kijelzővel.


Számoljon Online milyen sok Elférnek a kedvenc szivarok a humidorba
Párásító:
Víztartály
Nedvességmérő:
Digitális nedvességmérő
Külső borítás:
Matt
Lakat és kulcs a humidor lezárásához:
igen
Anyag:
Fa
Anyag a furnéren belül:
Spanyol cédrusfa
Anyag a furnéren kívül:
Festett lakk
Méretek:
775 mm x 605 mm x 405 mm
Inner dimmensions
305 mm x 570 mm x 600 mm
Tálca belső hossz:
305 mm
Tálca belső szélesség:
570 mm
Tálca belső magasság:
153 mm
Szín:
Fekete
Márka:
Adorini
Garancia:
Adorini élettartam garancia
EAN kód:
4260412681396

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
 3,7/5   (6 Értékelések)
 67% (4 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 33% (2 Értékelések)
 24 Jan 2024
 05 Jan 2024
 14 Nov 2023
 27 Jan 2023
 11 Feb 2022