Villa Spa

Villa Spa

A szivarok megfelelő ápolása kritikus fontosságú a szivarozás élményének teljes élvezete szempontjából, ezért nem szabad megelégednie olyan humidorral, amely csupán megfelelő. Lépjen be a VillaSpa világába. A VillaSpa párásítók a következő szintre emelik a szivarok párásítását, lehetővé téve, hogy a legnagyobb bizalommal tárolja, rendszerezze és őrizze meg szivarjait. Olyan, mint egy wellness a szivarjai számára.


Kiválóság a szivarok tárolásában
Amikor a VillaSpa alapítója, Kurt Steinborn az 1990-es években egy üzleti útról visszatérve nem megfelelően karbantartott szivarokat talált, összegyűjtötte barátait, és nekiláttak, hogy megoldást találjanak a sok szivarrajongót sújtó problémára: a túl- vagy alulpárásított szivarok.

Steinborn és csapata kifejlesztett egy innovatív párásítót, amely egyszerűbbé, hatékonyabbá és sokkal megbízhatóbbá teszi a szivarok párásítását. 2003-ban mutatta be a mindent megváltoztató találmányát, amelyet CigarSpa elektronikus párásító rendszernek nevezett el. Steinborn azonban nem volt elégedett a piacon kapható humidorok minőségével. Úgy döntött, hogy a párásítójának szüksége van egy megfelelő humidorra, hogy megmutathassa valódi potenciálját.

Steinborn egyesítette erőit a Siglo humidor- és tartozékgyártóval, hogy létrehozzanak egy olyan humidort, amely méltó otthont biztosít a CigarSpa elektronikus párásítónak. Így születtek meg a VillaSpa humidorok. A finoman megmunkált humidorok azóta hírnevet szereztek a kivételes párásításnak, valamint a gyönyörűen visszafogott dizájnnal köszönhetően.Minden VillaSpa humidor csábító megjelenést és érzést kínál különböző kivitelekben, és tökéletesen illeszkednek bármelyik otthonba vagy irodába. A klasszikus fekete vagy fehér kivitelektől kezdve az élénkebb színekig, mint a sárga, a piros vagy a lila, biztosan megtalálja a megfelelő megjelenést az Ön dekorációjához.

A VillaSpa humidorokat a komoly szivarrajongók számára hozták létre, és a legjobb lehetőségeket kínálják azok számára, akik az alábbiakra vágynak:

 • A legmagasabb minőségű páratartalom-szabályozás
 • Hely több mint 200 szivar számára
 • Sokoldalúság a szivarok szervezésében
 • Rendkívül tartós minőség
 • A hagyományos és a modern design keveréke

  Bár a VillaSpa humidorok nem tartoznak a piac legköltséghatékonyabb megoldásai közé, kiváló általános teljesítményükkel nap mint nap bizonyítják értéküket. A bizonyíték az egyes humidorok tervezésének és kivitelezésének finomabb részleteiben rejlik.

  A VillaSpa Humidor
  Minden humidor szupererős MDF (közepes sűrűségű farostlemez) anyagból van kialakítva. A hagyományos rétegelt lemeznél sűrűbb MDF hőkezelt farostokból álló rétegeket tartalmaz viasszal és ragasztóanyagokkal kombinálva. Ez a sziklaszilárd mag kevésbé hajlamos tágulni és összehúzódni, mint a természetes fa gyakran teszi, így optimális választás a kézműves humidorok készítéséhez.  Ez a bonyolultan megmunkált anyag lehetővé teszi a természetes fánál előforduló csomóktól mentes, kívánatosabb felületet is, így az MDF tökéletes választás a furnérok felviteléhez. A furnérokat képességeik csúcsán lévő kézművesek szerelik össze szakszerűen. A furnérok elegáns, szemet gyönyörködtető külsőt, valamint a szivarok megőrzésére ideálisan alkalmas belső teret hoznak létre.

  Az összes VillaSpa humidor belső furnérja okuméból készült, egy egzotikus fából, amely az ínyencek kedvence. A fa magas nedvességfelvevő képességgel rendelkezik, ami segít fenntartani a páratartalom egyenletes szabályozását. Az okoume emellett nagyon kevés szagot bocsát ki, így a szivarok aromáját nem befolyásolja úgy, mint más fafajták, például a spanyol cédrus esetében.

  A VillaSpa humidorok egyéb dizájnelemeket is kínálnak, amelyek minden egyes alkotást a szivarrajongók álmává tesznek. Az extra nagy fogantyúk lehetővé teszik a jó fogást, így könnyebb és kényelmesebb a humidor mozgatása. A nagy teherbírású kvadráns zsanérok stabilitást biztosítanak, és segítenek abban, hogy a fedél a legnagyobb könnyedséggel nyíljon és záródjon.  Két különböző tárolási szint biztosítja a rugalmasságot a szivarok hatékonyabb rendszerezéséhez. A felső szint két mozgatható tálcával rendelkezik, amelyek szellőztethetőek a jobb légkeringés érdekében. Az alsó szinten rengeteg hely áll rendelkezésre a szivarok és a mellékelt CigarSpa párásító készülék számára.

  A VillaSpa szíve és lelke
  Minden VillaSpa humidor sikerének gyökere a CigarSpa elektronikus párásító készülék. Ez az egyedülálló készülék egyszerűvé, megbízhatóvá és problémamentessé teszi a szivarok párásítását. Ennek a német gyártmányú készüléknek a kivételes kialakítása és konstrukciója új mércét állított fel a párásítók terén, így Ön nyugodt lehet, hogy szivarjai mindig optimális állapotban lesznek.  A CigarSpa egy kifinomult, lágy párologtató membránrendszerrel működik, amely lassan és folyamatosan biztosítja a párásítást, így a szivarok könnyen alkalmazkodnak a környezet változásaihoz. A membránok egyedi kialakításának köszönhetően a készüléket csak 4-6 havonta kell feltölteni desztillált vízzel. A precízen megépített, kifejezetten 50 és 500 szivar közötti szivarok karbantartására szolgáló CigarSpa tökéletes kiegészítője a VillaSpa humidornak.

  A nagy teljesítményű beépített mikroprocesszor lehetővé teszi a páratartalom szintjének beállítását egyetlen gombnyomással. A párásítást 55% és 75% között finomhangolhatja, hogy megtalálja az Ön által preferált szintet. A digitális kijelzőpanelnek köszönhetően nyomon követheti az aktuális állapotokat, az átlagos páratartalom szintjét és az átlagos hőmérsékletet is.

  Míg sok elektronikus párásító frusztrációt okoz a külső konnektorokhoz vezető, idegesítő kábelek miatt, a CigarSpa hosszú élettartamú akkumulátorral rendelkezik, amely akár három évig is működhet egy feltöltéssel. Nem kell többé zsinórokkal bajlódnia, vagy megpróbálnia a párásítót egy konnektor közelében elhelyezni. A fedélzeti kijelző még arra is figyelmeztet, ha az akkumulátor kezd lemerülni, és ha ideje vizet tölteni.

  A CigarSpa korszerű alkatrészeivel a szivarok párásítását minden eddiginél egyszerűbbé és hatékonyabbá teszi. Ezzel a nagy teljesítményű párásítórendszerrel a szívében a VillaSpa humidor az egyik legjobb ma kapható, mindenre kiterjedő szivarpárásítónak bizonyul. Ha azt szeretné, hogy szivarjai a legjobb állapotban maradjanak, akkor a CigarSpa párásítóval ellátott VillaSpa humidor remek választás.

  Az otthon, amit a szivarjai megérdemelnek
  A könnyen karbantartható VillaSpa humidorok csábító megjelenése, szakértő kivitelezése és megbízható páratartalom-szabályozása olyan nyerő választássá teszi őket, amelyre nap mint nap számíthat. A VillaSpa humidorok sokkal többet nyújtanak, mint egy párásított tárolóhely. Az innovatív CigarSpa párásítóval működtetett VillaSpa humidor, ahogy Steinborn és csapata hirdeti, "wellness a szivarok számára". Adja meg szivarjainak a megérdemelt gondoskodást egy VillaSpa humidorral.

Az árak tartalmazzák az Áfát.. Ingyenes szállítás 39 000 Ft összegtől . 39 000 Ft rendelési érték alatt plusz szállítási költséget számítunk fel. Az áthúzott ár kiskereskedelmi árként használható.