A HumidorDiscount folyamatosan növekszik az 1999-es megalakulása óta. Szerény körülmények közül, a szülők garázsából és pincéjéből, jutott el a cég a jelenlegi pozíciójába, és lett a szivar kiegészítők vezető online forgalmazója nemzetközi szinten több mint 140 országban.

Szenvedélyünk

Az évek során törekedtünk arra, hogy megtanuljunk mindent , amit a szivartárolásról és szivar kiegészítőkről tudni lehet . 30 nyelvre lefordított Humidor kalauzunk az egyik leggyakrabban használt útmutató a humidorok használatához. Első pillantásra az egyik humidor ugyanolyannak tűnhet, mint a másik. Ha azonban közelebbről megnézzük őket óriási különbségek lehetnek a párásító rendszerek és a humidor szerkezetek terén, amelyek tényleges hatással lehetnek a szivarok állapotára és ízére. Szenvedélyünkké vált a legjobb, innovatív ötletekkel rendelkező termékek kiválasztása, amelyek kiváló teljesítményt és a legjobb ár-érték arányú szolgáltatást nyújtják. A népszerű luxusmárkák könnyen elvakíthatják a vásárlókat, de az ügyfeleinktől kapott több mint 10000 termék áttekintés egyszerűvé teszi a humidor kiválasztását.
Kiválóságra törekszünk a:
- legjobb ajánlatotokkal
- logisztikánkkal
- és az ügyfélszolgálatunkon
Garantáljuk, hogy az online HumidorDiscount üzletünkbe látogatók a legalacsonyabb árat kapják. Minden vásárlásnál garantáljuk a legalacsonyabb árat. Emellett nagyon kedvező szállítási feltételeket kínálunk; a rendelések több mint 90%-a esetében ingyenes a kiszállítás: szállítási költségek).
Logisztika: Ügyfeleink a lehető legrövidebb időn belül szeretnék megkapni a terméket. Sok terméket ajándékként vásárolnak üzletünkben, így a vásárlók számára fontos, hogy időben érkezzen meg a rendelt árú. Az ügyfelek kiszolgálása logisztikai kihívást jelent szerte a világon. Ennek kiküszöbölésére három kontinensen (Németországban, az USA-ban, Japánban, Franciaországban, Olaszországban, Angliában és Spanyolországban), raktárakban tároljuk a termékeket. Így biztosak lehetünk abban, hogy az észak-amerikai és európai ügyfelek többsége 48 órán belül
megkapja a rendelt terméket. Amennyiben a termék nem áll rendelkezésre az ügyfélhez legközelebbi raktárban UPS-szel, többletköltségek nélkül, szállítjuk azt egy másik raktárból. A szállításról a vásárlók e-mailben kapnak értesítést, amely egy küldeményazonosítót is tartalmaz. Ennek segítségével nyomon követhető a termék.
Ügyfélszolgálat: Tudjuk, hogy a barátságos és megfelelő tudással rendelkező ügyfélszolgálat létfontosságú a pozitív ügyfélélményhez. Ha bármilyen kérdése, vagy kételye van bármelyik termékkel kapcsolatban ne habozzon kapcsolatba lépni tanácsadóinkkal, akik szívesen segítenek. Ha bármilyen javaslata van, szolgáltatásunkat fejlesztésére kérem tudassa azt velünk. Törekszünk a kiválóságra, így termékeink 100 napos pénzvisszatérítési garanciával vásárolhatók meg.

Tények és számok

Alapítás éve: 1999
Alapítók: Felix Spohn, Dr. oec. Daniel Spohn
Igazgató: Felix Spohn
Ügyfelek több mint 140 országban világszerte
Összes eladott termék: >500.000
Top humidorunk értékeléseinek száma: >1.000 (átlagosan 4,5 az 5 csillagos skálán)
Ügyfeleink értékelték szolgáltatásunkat: 4.7 az 5 csillagos skálán
A weboldal látogatóinak száma évente: >1.000.000 HumidorDiscount a Gebr. Spohn GmbH üzemelteti

1999

- A céget a szülők otthonában a pincében alapítottuk meg, majd a fokozatos terjeszkedés után a garázst és a padlást is elfoglaltuk.
- Angol és német nyelvű online üzlet megalapítása. Érvényes volt az ingyenes kiszállítás és a legalacsonyabb ár garancia. 1999-ben a HumidorDiscount egyike volt az első online üzleteknek, amelyek szivar kiegészítőkre specializálódtak.

2000

- A cég átköltözött egy régi, a második világháború alatt épített bunkerbe, amelyet egy gótikus kiegészítőket áruló céggel osztott meg.
- Saját humidor termékek tervezése

2003

Modern raktárba/irodába költözött a cég (végre!!)

2005

- Nemzetközi terjeszkedés: Franciaország és Olaszország
- Az akkoriban legnépszerűbb, szivarokkal foglalkozó német weboldal megszerzése.

2006

- Nemzetközi terjeszkedés: Spanyolország, Svédország, Hollandia, Oroszország, Japán

2007

- Kiskereskedelmi üzlet megnyitása

2013

- Kiskereskedelmi üzlet megnyitása nagyméretű humidorokkal

2014

- Megalakult az új online üzletet luxus ajándékokkal és kiegészítőkkel férfiak számára

2015

- Saját prémium minőségű rum márka piaci bevezetése

2016

- Megkapta a Habanos Specialist of the Year díjat. A képen Felix Spohn veszi át az áhított díjat Heinrich Villigertől, a Villiger & Söhne AG elnökétől, aki a Cigar Aficionado magazin szerint „a szivar ipar egyik legfélelmetesebb szereplője”.
- A PerfectsMoke weboldal bevezetése pipát szívók részére
- Az kölni első 'Big Smoke' házigazdája és megrendezője. Ez a szivarozók egyik legnagyobb találkozója Európában. Az utóbbi években a szivar ipar legnevesebb képviselői vettek részt az eseményen, többek között: J.C. Newman Family, Antonio Gomez (La FLor Dominicana), Jonathan Drew (Drew Estate), Néstor Andrés, Gustavo, José Luis Plasencia (Plasencia), Juan Lopez (Gurkha), Kaizad Hansotia (Gurkha), Glenn Case (Kristoff Cigars), Bradley Rubin (Alec Bradley), George Sosa & Ralph Montero (Alec Bradley), Robert Caldwell (Caldwell Cigars), Jeremy Casdagli (Bespoke Cigars), Omar de Fries (Fratello Cigars), Jorge & Orlando Padrón (Padrón Cigars), Rocky Patel, Hamlet Paredes (Rocky), Juan Ignacio Martínez (Joya de Nicaragua), Pete Johnson (Tatuaje), Jaime & Janny Garcia (My father Cigars), Jan Vistisen (Royal Danish Cigar), Christian Eiroa (Eiroa Cigars, Camacho), Sam Reuter (Davidoff), Didier Houvenaghel (Nicarao, La Ley, Pitbull), Abdel Yousuf 'AJ' Fernandez (AJ Fernandez), Raymondo Bernasconi (Gilbert De Montsalvat)
Egy fotó a kölni Big Smoke eseményről, amelyen Paul Segal, Kolja Kukuk, Felix Spohn és Rocky Patel is részt vett.

2017

- Az online áruház 22 nyelven elérhető
- A Cigar Lounge megnyitása

2018

- 70.000 euró értékű kézműves antik Cassaforte Humidor

- Saját prémium minőségű szivarok piaci bevezetése

Igazgató

Felix Spohn

Ügyfélszolgálat

André Batzer (ügyfélszolgálati vezető), Irmgard, Katharina, Gergő Nemzetközi: Rubén (ES), Junichi (JP), Antonio (IT), Irina (RU), Louise (SV), Madly (FR), Natalia Iris (EN, ES, FR)

Informatikai osztály

Josep (vezető webfejlesztő), Valerian (webfejlesztő), Thomas (IT), Matias (full stack designer)

Számvitel

Tobias Hölscher (vezető könyvelő), Gisela, Dagmar, Mischa

Rendelés feldolgozása

Maren, Margit, Christoph

Egyéb

Moritz (termékmenedzsment), Jannik (termékfejlesztés), Jelena (üzletvezető), Hülya (iroda), Fabian
További információ található a kapcsolattartási oldalunkon és a céginformációs oldalunkon