Daniel Marshall

Daniel Marshall

Daniel Marshall díjnyertes humidorjai a sport, a szórakoztatóipar és a világpolitika legnagyobbjainak otthonában találhatók meg. Az osztály, a megkülönböztetés és a stílus, amelyet minden egyes alkotás kínál, a Daniel Marshall humidorokat szilárdan a luxus szivartárolási megoldások mércéjévé tette.


A Daniel Marshall felemelkedése
A Daniel Marshall humidor története 1982-ben kezdődik, amikor Marshall elindult, hogy elérje célját, és a világ legtekintélyesebb luxuscikkgyártó házainak tervezője legyen. Egyedi terveit a Cartier és a Dunhill számára mutatta be. A Dunhill megbízta Marshallt, hogy készítsen szivaros humidorokat az észak-amerikai piacra, és hamarosan Európa vezető dizájnházainak figyelmét is felkeltették alkotásai.
Nem sokkal ezután Marshall luxus fából készült különleges termékeket tervezett többek között a Dunhill, a Cartier, a Pierre Cardin, a Tiffany's, a Bijan és a Neiman Marcus számára. Marshall alkotásai végül olyan ismert személyiségek otthonába is eljutottak, mint Tom Cruise, II. Hasszán marokkói király, Ronald Reagan, Michael Jackson, Marlon Brando és Rainier monacói herceg. Ez megnyitotta az ajtókat a filmekben és a televízióban való termékelhelyezéshez, valamint a világ vezető cégeivel kötött exkluzív szerződésekhez.

Mégis csak 1992-ben vált Daniel Marshall a szivaros humidorok szinonimájává. Ebben az évben jelent meg a híres Cigar Aficionado magazin, amely örökre megváltoztatta a szivaripart. Egy sikeres reklámkampány, a rendezvényeken bemutatott párásítóinak bemutatása és a szájhagyomány útján Daniel Marshall az iparág szakértőinek és a szivarrajongóknak is beszédtémájává vált. Humidorjai azonnal elkezdtek megjelenni az Év Legjobb Humidorja és a Best Buy listákon világszerte.


A humidorjai iránti hihetetlen kereslet miatt Marshall úgy döntött, hogy véget vet a luxus dizájnházakkal való együttműködésének, és csak a Daniel Marshall márkájú humidorok készítésére koncentrál. Összefogott a Gianni Versace gyárral, hogy létrehozzon egy bőrből készült szivaros kiegészítőkből álló termékcsaládot, és az évek során a szivarokhoz kapcsolódó luxusajándékok széles skáláját fejlesztette ki, amelyet a rajongók mindenhol nagyra tartanak.

Marshall a szakma legjobb szivargyártóival, köztük Manuel Quesadával, Nestor Plasenciával és Carlos Fuente Jr. szivargyártókkal is együttműködött, hogy egy sor kiváló minőségű szivart készítsen. Ezek közül a DM szivarok közül egyik sem kapott akkora figyelmet, mint a mára legendássá vált Daniel Marshall 24kt Gold szivar, amelyet 25 papírvékony, 24 karátos olasz aranyréteg borít.

A Daniel Marshall maradandó örökségét olyan neves ügyfeleknek köszönheti, mint Arnold Schwarzenegger, Denzel Washington, John Travolta, David Beckham, Jay-Z és a brit királyi család. Így a Daniel Marshall humidorok olyan páratlan magasságokba emelkedtek, ahol ma a világ legkeresettebb humidorjai közé tartoznak.

Miért válassza az DM humidorokat?
A Daniel Marshall vagy DM humidorok a luxus, a kivételes kézműves munka, a stílus és a funkcionalitás olyan keverékét kínálják a szivarrajongóknak, amelyhez fogható nincs még egy. A remek ár-érték arányú ajánlatoktól a pazar, egyedi humidorokig, amelyek több ezer dollárért is eladhatók, minden Daniel Marshall humidor Marshall kiválóság iránti elkötelezettségének terméke.

Lenyűgöző külső
Az utazó és asztali modellektől a nagy kincsesládákig minden Daniel Marshall humidor csak a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával készül. A gyönyörűen szemcsézett fa és a keményfák a Marshall specialitásai közé tartoznak, a fekete ébenfa élek pedig elegánsan kifinomulttá teszik a humidor megjelenését. A Daniel Marshall híres 1000 rétegű bevonata a rétegről rétegre felvitt lakkal lenyűgöző, magasfényű megjelenést eredményez, amely a fa szemcsemintázatának minden szépségét kihozza.


Minden asztali DM humidor külsejét egy 24 karátos aranyozott Daniel Marshall márkájú zár és kulcskészlet zárja le, amely minden szemlélődőnek megmutatja, hogy a humidor egy előkelő ínyenc tulajdona. A DM humidorok lenyűgöző megjelenése biztosítja, hogy bárhol is helyezzük el őket, a figyelem középpontjába kerüljenek.

Kiváló belső tér
Minden humidor belseje a legfinomabb brazil spanyol cédrusból készült, amely nagy nedvességfelvételt biztosít, amely egy párásítóval együttműködve optimális páratartalom-szabályozást biztosít. A cédrus emellett fokozza a szivarok ízét és illatát, és ideális helyet biztosít a szivarok érleléséhez.


A DM humidorokban modelltől függően spanyol cédrus tálcák és elválasztók is segítenek a szivarok rendezett és élvezhető tárolásában. Minden DM humidor kiválóan ötvözi a funkcionalitást a csábító stílussal, egy kis fényűzést kölcsönözve a tárolóhelynek. A kvadráns zsanéroktól kezdve a legkisebb csavarokig minden egyes részlet a belső térben csiszolt 24 karátos aranylemezből készült.

Hatékony páratartalom-szabályozás
Minden Daniel Marshall párásító tartalmaz egy kipróbált és bevált szivacs alapú párásítót. Az asztali modellek esetében a párásítót a fedél aljára erősített cédrusfa párásítótartó belsejében találja. A párásítóban és a cédrustartóban lévő szellőzőnyílások lehetővé teszik, hogy a nedvesség szabadon áramolhasson a humidorban, így a szivarok megkapják a szükséges gondoskodást.


A DM asztali párásítók másik népszerű jellemzője az 1-től 12-ig számozott mágneses csík, így havonta nyomon követheti, mikor van itt az ideje a párásító újratöltésének és a párásító oldat hozzáadásának. Ezzel az egyedülálló beállítással egyszerűen és kevésbé zavaró módon követheti nyomon a párásító karbantartását.
Mint minden párásító esetében, a DM párásítóban is erősen ajánlott mindig desztillált vizet használni, valamint kiváló minőségű párásító oldatot Ha akril-polimer alapú párásítóra vagy más típusú készülékre szeretne váltani, mindenképpen hasonlítsa össze a méreteket a DM párásítóval, hogy biztosan illeszkedjen a tartóba.

A Daniel Marshall asztali párásítókhoz digitális páratartalom-mérő is tartozik. Könnyen leolvasható kijelzője lehetővé teszi, hogy ellenőrizze a relatív páratartalom és a hőmérséklet aktuális szintjét, valamint a magas és alacsony értékeket. A nedvességmérő erős mágnesekkel van ellátva, amelyek biztonságosan a helyén tartják a fedél alján található spanyol cédrusfa keretben.

Élethosszig tartó garancia
Minden egyes humidor magas szintű minőségének bizonyítékaként minden Daniel Marshall humidorhoz eredetiségigazolás jár, amely garantálja, hogy egy hiteles, világszínvonalú humidort kap a szakma egyik legjobbjától. Marshall annyira komolyan veszi a humidorok minőségét, hogy mindegyikre élethosszig tartó garanciát vállal.

Az ínyencek választása

Talán nincs még egy olyan humidor termékcsalád a világon, amely olyan sikeresen ötvözi a minőséget, a luxust és a funkciót, mint Daniel Marshall alkotásai. Az egész életen át tartó szenvedélye a nevét viselő minden egyes alkotás szívébe van ágyazva, így a Daniel Marshall párásítók a legjobb választást jelentik a komoly szivarrajongóknak.


Az árak tartalmazzák az Áfát.. Ingyenes szállítás 39 000 Ft összegtől . 39 000 Ft rendelési érték alatt plusz szállítási költséget számítunk fel. Az áthúzott ár kiskereskedelmi árként használható.