Siglo

Siglo

2003 óta a Siglo Accessory humidorok gyönyörűen megmunkált alkotásokkal örvendeztetik meg a szivarok szerelmeseit, amelyek egyszerre stílusosak, jól megmunkáltak, hatékonyak és merészek. A Siglo humidorok a klasszikus dizájntól a színekben bővelkedő, vadítóan egyedi művészi alkotásokig a legigényesebb rajongók kedvében akarnak járni, és a kubai szivarok kedvelőinek kedvencévé váltak szerte a világon.

A kubai kapcsolat
A Siglo Accessory márkát 2003-ban a hongkongi székhelyű Pacific Cigar Company Limited (PCC) indította útjára. Az 1990-es években alapított PCC gyorsan tekintélyt szerzett, mint a kubai szivarok egyetlen engedélyezett forgalmazója az ázsiai-csendes-óceáni térségben. A kubai Habanos SA-val való kizárólagos partnerség lehetővé teszi a PCC-nek és a Siglo kiegészítőknek, hogy egyedülálló helyet foglaljanak el a szivarok világában.


A Siglo Accessory a leghíresebb kubai szivarokhoz való kötődésével számos kubai ihletésű párásítót és kiegészítőt hozott létre, amelyek mindenhol növelik a Siglo népszerűségét a szivarrajongók körében. A márka az alapelvek iránti elkötelezettségének köszönhetően tartja meg megbecsült pozícióját.

A Siglo út
A tervezők és kézművesek csapata, akik az összes Siglo termék mögött állnak, szenvedélyesen szeretik a mesterségüket és azt, amit minden egyes alkotás a szivarrajongók élményéhez hozzátesz. Tehát, mi teszi a Siglo-t kivételessé? A válasz a márka filozófiájában rejlik, az alábbiakkal kombinálva:

 • Elegáns dizájn
 • Kortárs stílus
 • Kiváló minőségű anyagok
 • Kifogástalan kézműves munka
 • Általános érték

  A Siglo termékeket a legjobb és legokosabb hongkongi szakemberek tervezték, és a világ minden tájáról származó kézművesek készítik Ázsiában, Dél-Amerikában és Európában gyűjtött anyagok felhasználásával. Az eredmény egy lenyűgözően megtervezett és gyönyörűen esztétikus alkotásokból álló katalógus, amely ideális minden szivarrajongó otthonába vagy irodájába.

  Siglo Humidor kiválasztása
  A mai piacon nincs más olyan humidorgyűjtemény, amely olyan megjelenést és érzést nyújtana, mint a Siglo humidor. Élénk, egyedi kialakítású és a végletekig közönségcsalogató, minden Siglo humidor egy olyan központi darab, amely biztosan mosolyt csal az arcokra, bárki is lépjen be a szobába.

  Mielőtt belevág a tökéletes Siglo humidor megtalálásába, érdemes figyelembe venni néhány pontot, amelyek segítenek szűkíteni a fókuszt.

  Méret

  Mint minden humidor esetében, itt is biztosítani kell, hogy a méret ne csak arra a helyre feleljen meg, ahová el szeretné helyezni, hanem a párásítani kívánt szivarok számának is megfelelő legyen. A Siglo megkönnyíti a dolgát az asztali humidorok három alapméretével, amelyek közül választhat.
 • Kicsi (S) Ez a népszerű méret akár 50 szivarnak is helyet biztosít, így összességében nagyszerű választás azoknak, akiknek kevés a helyük, mégis jól karbantartott szivarkészletet szeretnének. Nagyszerű belépő a Siglo univerzumba.
 • Közepes (M) Ez a méret a rajongók kedvence, és nagyszerű választás, ha akár 75 Corona méretű szivarra is bővíteni szeretné a szivargyűjteményét. Ez a méret kínálja a legtöbb lehetőséget a Siglo kínálatában.
 • Nagy (L) Akár 100 szivar befogadására is alkalmas, ez az opció több helyet biztosít a szivarok számára, ugyanakkor közel sem olyan kompakt, így több helyet foglal el a szobában vagy az irodában.
 • Extra Nagy (XL) Csak a legkomolyabb szivargyűjtők számára, ez a szokatlanul nagy méret akár 200 Corona méretű szivarnak is helyet ad. Ezt a méretet általában csak korlátozott számban gyártják.

  A Siglo természetesen más méreteket is kínál, beleértve a 10 szivaros utazó humidort és a több mint 300 szivar befogadására alkalmas humidorokat. A fő hangsúlyt azonban továbbra is a Kicsi és Közepes termékcsaládra helyezik, amelyek a világ számos szivarrajongójának kedvelt méretei.

  Stílus

  A Siglo humidor kiválasztásakor talán a legnehezebb választás a humidor stílusa vagy kinézete. A Siglo szemet gyönyörködtető kivitelek széles választékát kínálja minden elképzelhető dekorációhoz. A Siglo humidorok először a gyönyörű, magasfényű zongorafényezéssel hívják fel magukra a figyelmet.

  A kézművesek alapos, legalább 15 réteg lakk kézzel történő felvitelével érik el ezt a ragyogó fényes megjelenést. Ha ezt az eljárást egy sor élénk színnel és egzotikus furnérral kombináljuk, az eredmény valóban lenyűgöző.

  Vibrant sorozat
  Ahogy a neve is jelzi, a Vibrant sorozat élénk színek gyűjteményét tartalmazza, amelyek biztosan feldobják bármelyik helyiséget. A piros és a sárga a legnépszerűbb opciók közé tartoznak, amelyek szorosan illeszkednek a híres kubai szivarmárkák színvilágához. A kék, a szürke, a fehér és még a lila is nagyszerű lehetőségek, amelyek színpompásabbá teszik a szivarozás élményét.

  Kínai horoszkóp sorozat
  Ünnepelje a kínai újévet, vagy mutassa meg saját állatjegyét ezzel a gyönyörűen kivitelezett művészi alkotásokból álló kollekcióval. Minden egyes humidor egy kínai állatövi szimbólum stilizált képét tartalmazza. Talán a legjobb példa erre a Kecske Éve Humidor, amely magasfényű fekete kivitelben, csábító kínai mintákkal és vörös lakk kalligrafiával rendelkezik.

  Klasszikus sorozat
  Bár a Siglo hírnevet szerzett a merész és vibráló formatervezésnek köszönhetően, a márka a hagyományosabb ízléssel rendelkezők számára is kínál humidorokat. Ezek a humidorok egzotikus fákat, például makasszárt és ébenfát tartalmaznak, gyönyörűen áramló szemcsemintákkal.

  Biometrico sorozat
  A Siglo szakértelemmel megmunkált alkotásainak értékét és biztonságát tovább növeli a Biometrico sorozat. Ennek a zárható humidornak az egyedi kialakítása lehetővé teszi, hogy szivarjait biztonságosan elzárva tarthassa anélkül, hogy a kulcsok nyilvántartásával bajlódnia kellene. A humidor elején kényelmesen elhelyezett ujjlenyomat-olvasó egyszerű megérintésével oldható fel a humidor. A legjobb választás a szivarok aggodalom és gond nélküli élvezetéhez.

  Stílustól függetlenül minden Siglo humidor a Siglo védjegyévé vált minőség, funkció és stílus keverékét nyújtja. A Siglo egyéb sorozatai, mint például a Geometria sorozat, a Cohiba ihlette sorozat és a Limitált sorozat, a szivarok szerelmeseinek fantasztikus humidorok széles választékát kínálják, mint például a legendás Koi Fish humidor a feltűnő intarziás kialakításával.  Jellemzők


  Bár a humidor mérete és stílusa fontos, végső soron a döntő tényezőnek a belsejében található funkcióknak, a humidor működő szívének kell lennie. A Siglo humidorok rengeteg olyan funkciót kínálnak, amelyek biztonságot és hosszú élettartamot nyújtanak, miközben megbízható páratartalom-szabályozást biztosítanak. Néhány ezek közül a funkciók közül:
 • Spanyol cédrus bélés
 • Nagy teherbírású kvadráns zsanérok
 • Siglo párásító
 • Siglo digitális nedvességmérő
 • Elosztó(k)

  A párásító méretétől és stílusától függően egyéb funkciók is kiegészíthetik az egyes Siglo párásítók amúgy is robusztus funkcionalitását és sokoldalúságát. A már legendásSiglo Cards humidor például könnyen átalakítható a pókerzsetonok és játékkártyák ideális otthonává. A Siglo humidorok minden igényt kielégítenek.

  Siglo büszkeség
  A Siglo humidorok világszerte kivívták a szivarrajongók tiszteletét és csodálatát, egyszerűen azzal, hogy továbbra is elkötelezettek a kivételes dizájnnal és stílussal, szilárd konstrukcióval és megbízható párásítással rendelkező termékek gyártása iránt. A Siglo humidor olyan kincs, amire igazán büszke lehet.

Az árak tartalmazzák az Áfát.. Ingyenes szállítás 39 000 Ft összegtől . 39 000 Ft rendelési érték alatt plusz szállítási költséget számítunk fel. Az áthúzott ár kiskereskedelmi árként használható.