Pegasus

Pegasus

A Guy Janot Humidorok már régóta a szivarrajongók kedvencei, mivel kiváló konstrukciót és fényűző, szemet gyönyörködtető designt kínálnak. A Guy Janot zászlaja alatt a Pegasus néven futó második humidor sorozata szintén felkeltette a szivarok szerelmeseinek figyelmét. A gyönyörűen kidolgozott, kifinomult és megfizethető Pegasus humidorok új mércét állítottak fel a modern szivaros humidorok világában.

]

A szivaros humidor újragondolva
A Pegasus humidorok sorozata tükrözi Guy Janot kézműveseinek szenvedélyét és azon vágyát, hogy a piacon kapható legkiválóbb humidorokat hozzák létre. Akár a Guy Janot, akár a Pegasus sorozat része, minden humidor a legmagasabb minőség jegyét viseli, és biztos, hogy évekig kivételes páratartalom-szabályozást biztosít Önnek.
A Pegasus termékcsaládban kifinomult humidorok széles választékát találja, amelyek mindegyike kellemes hangulatot kölcsönöz bármelyik szivarozóhelynek. Az egyes humidorok kialakításának van néhány olyan jellemzője, amelyek a Pegasus humidorokat megkülönböztetik a többitől:

Minimalista stílus
A Pegasus humidorok gyönyörű egyensúlyt teremtenek az elegancia és a funkcionalitás között, olyan humidorokat hozva létre, amelyek luxusnak számítanak. A Pegasus humidorok a különböző egzotikus fák és egyedi kivitelek mesteri felhasználásával tűnnek ki. Szinte minden variáció egy olyan klasszikus lett, amelyet minden ízlésű szivarrajongó nagyra becsül.Szilárd konstrukció
Minden humidor nagy teherbírású zsanérokkal és extra vastag falakkal rendelkezik, amelyek tartósságot biztosítanak, és azt, hogy a nedvesség nem tud kiszökni, ami egyébként megfosztaná a szivarokat az értékes páratartalomtól. Ennek eredményeképpen egy tartósan épített humidor jön létre, amely biztonságos és védett otthont nyújt a legértékesebb szivaroknak.Megbízható párásítás
A Guy Janot párásítói modern technológiát használnak, hogy nap mint nap egyenletes páratartalmat biztosítsanak, mindössze egy kis desztillált vízzel. Amikor a relatív páratartalom körülbelül 72% alá csökken, a párásító nedvességet bocsát ki. Ha a páratartalom 72% fölé emelkedik, nedvességet vesz fel. A legtöbb Pegasus párásítóban megtalálható önszabályozó párásító tökéletes páratartalom-szabályozást biztosít, megbízhat benne, hogy a szivarokat optimális állapotban tartja.


Belülről kifelé
Mivel a párásító elsődleges funkciója a szivarok megőrzése, minden Pegasus párásító gyártása során elsősorban a stabilitáson és a belső kialakításon van a hangsúly. A vastag falak, a masszívan kialakított zsanérok és a kiváló minőségű spanyol cédrus bélés segít maximalizálni a páratartalom szabályozását, minimalizálva a nedvességveszteséget, ami száraz és sérült szivarokhoz vezethet.

Minden egyes humidor szilárd szerkezete tökéletes összhangban működik a párásítóval, így soha nem kell majd páratartalom-mérőt használnia! Mindössze annyit kell tennie, hogy a párásítót desztillált vízzel és időnként páratartalom-szabályozó oldattal feltölti, és kész. Így kevesebb időt tölthet a szivarok állapota miatt való aggódással, és több időt tölthet a jobb, hatékonyabban kondicionált szivarok élvezetével.

Sok párásító rendelkezik elválasztókkal a szivarok jobb rendszerezése érdekében. A nagyobb kapacitású humidorok kivehető tálcákat is tartalmazhatnak, így könnyebbé válik a szivarok szortírozása és megtalálása, amikor eljön az ideje, hogy meggyújtsa kedvencét. Minden humidorban bőven van hely, ha úgy dönt, hogy fejleszti a párásítót.

Bár minden egyes humidor belseje robusztus funkcionalitást kínál, a Pegasus csapata azt is tudja, hogy egy nagyszerű humidornak kellemes megjelenést és érzést kell nyújtania. Egy Pegasus humidornak fel kell dobnia a helyet, függetlenül az otthoni vagy irodai dekorációtól. Ezért minden egyes humidor belsejének kiváló dizájnját gyönyörűen megmunkált külseje egészíti ki.

Az egyedi faanyagok, lakkok és a saját, különleges fényezési módszerük biztosítja a Pegasus összetéveszthetetlen stílusát. Az így létrejött humidorok a forma és a funkció megfelelő keverékét kínálják, amely mindenhol okot ad a szivarok szerelmeseinek az örömre.

A Pegasus termékcsalád

Akár otthon, akár útközben szeretné használni, a Pegasus humidorok többféle méretben kaphatók, hogy minden igényt kielégítsenek. Mindegyik humidor úgy lett kialakítva, hogy optimalizálja a hatékonyságot, miközben elegáns, mégis kellemesen visszafogott megjelenést biztosít.

Öt alapméret közül választhat:
100 szivar Nagy kapacitás, ideális hosszú távú tároláshoz vagy érleléshez
80 szivar Egyensúlyt teremt a hozzáférhetőség és a kapacitás között
50 szivar A mindennapos rajongók számára mindenre alkalmas választás
35 szivar Nagyszerű választás, ha az íróasztalon kevés hely áll rendelkezésre
20 szivar Beépített mágneses záróelemekkel rendelkezik, amelyek tökéletesen alkalmasak a szivarok biztonságos tárolására utazás közben

A Pegasus csapata többféle fából készült külsőt is kínál, amelyek mindegyike különböző színekben és kivitelben kapható, hogy bármilyen dekorációt szemet gyönyörködtető vonzerővel gazdagítson. Néhány a kedvenceink közül:

 • Bambusz Fekete Matt 20
 • Makasszár Matt Konvex 80
 • Diófa Matt 35
 • Wenge Fényes 50

  Ez a méret- és stílusválaszték lehetővé teszi, hogy olyan humidort válasszon, amely a legjobban illeszkedik a berendezéséhez és a leghatékonyabb helykihasználást biztosítja. Mindez az érték és a klímavezérlés minőségének feláldozása nélkül, így a Pegasus humidorok ideális választássá válnak mindenki számára.

  A kiválóság iránti lankadatlan törekvés
  A Guy Janot és a Pegasus humidorok mögött álló embereket az a szilárd meggyőződés vezérli, hogy nem elég egyszerűen a legjobbnak lenni a szakmában. A tökéletességre való törekvés soha nem ér véget, ezért a lécet folyamatosan egyre magasabbra és magasabbra kell emelni. Ezt a szenvedélyt szeretettel építik be minden egyes humidorba.  Egy Pegasus humidor nemcsak megbízható, biztonságos és gyönyörűen megmunkált otthont biztosít szivarjainak, hanem a legfontosabb ajándékot is: a nyugalmat. Egy új Pegasus humidor szárnyakat ad a szivarozás élményének, hogy új magasságokba emelkedjen.

Az árak tartalmazzák az Áfát.. Ingyenes szállítás 39 000 Ft összegtől . 39 000 Ft rendelési érték alatt plusz szállítási költséget számítunk fel. Az áthúzott ár kiskereskedelmi árként használható.