Szivar hamutartók

Szivar hamutartók

Szépítse dohányzóhelyét, miközben kényelmes és biztonságos helyet biztosít a szivarok pihentetéséhez a megfelelő szivar hamutartóval. Akár egy egyszerű hamutartóra van szüksége az udvarra, akár valami hordozhatóra útközben, vagy egy olyan hamutartóra, amely elegánsabbá teszi a szivarozóhelyét, itt biztosan van egy Önnek való.


Miben különbözik a szivaros hamutartó a hagyományos hamutartótól?

Míg az összes hamutartó alapvető funkciója az, hogy biztonságos helyet biztosítson a hamu eltüntetésére, a szivaros hamutartók néhány hozzáadott funkciót kínálnak a dolgok megkönnyítésére, figyelembe véve az átlagos szivar térfogatát. Ezek jellemzően a következőket tartalmazzák:

 • Nagyobb területek a szivarhamu felhalmozásához, gyakran mélyebb tálakkal és/vagy tágas tálcákkal.
 • Beépített szivartámaszok, amelyek elég nagyok a különböző méretű szivarok befogadásához, és biztonságos helyet kínálnak a szivarja elhelyezéséhez.
 • Szivaros témájú minták, színek és stílusok széles választéka, amelyek ideálisak az otthon, az iroda vagy a társalgó dekorációjához.

  A szivar hamutartók megkönnyítik a szivarcsikkek és a hamu hatékony ártalmatlanítását, így a szivarhelyiséget tisztábban tarthatja, mint egyébként a hagyományos hamutartókkal.

  Szivar hamutartó kiválasztása

  Van néhány dolog, amit figyelembe kell venni a szivar hamutartó kiválasztásakor, hogy optimalizálja a szivarozás élményét. Vegye figyelembe, hogy hol és kivel fogja használni a hamutartót. Ha elsősorban a szabadban használja, érdemes időjárásálló anyagból készült hamutartót választania. Ha belső terekbe, formálisabb megjelenést szeretne, az üveg vagy porcelán hamutálak kifinomult vonzerőt kínálnak.

  Ha a szivaros kalandozásaihoz általában szivarrajongó társak is csatlakoznak, valószínűleg egy nagyobb hamutartó a megfelelő, további szivartámaszokkal. Ha partikat vagy egyéb rendezvényeket tart, a szabadon álló hamutartók kézenfekvő választásnak számítanak. A zsebméretű utazó szivar hamutartók szintén gyors és egyszerű megoldást jelentenek, amelyekkel útközben is biztonságosan megszabadulhat a hamutól. Miután leszűkítette, hogy hol és mikor fogja használni a hamutartót, képes lesz arra, hogy a sajátos igényeinek leginkább megfelelő hamutartó típusból válasszon.

  A szivaros hamutartók típusai

  A szivar hamutartók hihetetlenül széles méret-, forma-, szín- és stílusválasztékban kaphatók, amelyek szinte minden alkalomra alkalmasak. Íme néhány a leggyakoribb típusok közül:

  Egyszemélyes szivar hamutartó

  Ideálisak a szivarok magányos boldogságban való élvezetéhez. Ezek a hamutartók egyetlen szivartámasszal rendelkeznek, és általában kompaktabbak. Nagyszerű választásnak bizonyulnak akkor is, ha a hely korlátozott. Az adorini kerámia fekete levél szivar hamutartó egy klasszikus példája az egyszivaros hamutartónak.

  Dupla szivaros hamutartó

  Ezek a népszerű opciók két szivartámasszal rendelkeznek, így kényelmesen megoszthatja a hamutartót egy szivarimádó társával. Az négyzet alakú üveg hamutartó két szivarhoz egy elegáns, átlátszó üvegből készült modell, amely szinte bármilyen szivaros környezetbe alkalmas.

  Több szivaros hamutartó

  Tökéletes szivarpartikhoz és más baráti összejövetelekhez. Ezek a hamutartók három vagy több szivartámasszal rendelkeznek, és általában nagyobb táljuk van, hogy több hamu férjen el. A négy szivarra való négyszögletes üveg hamutartó népszerű választás.

  Nagyméretű tálas szivar hamutartó

  A nagy tálas hamutartók, más néven mély tálas vagy magas hamutartók ideálisak, ha extra helyre van szükség a hamu elhelyezéséhez. A mélyebb tál azt is jelenti, hogy kevesebbszer kell kiüríteni a hamutartót, így több ideje marad a kedvenc szivarjával való pihenésre. A Stinky Cigar rozsdamentes hamutartó egy tömegeket megcélzó nagy tálas opció.

  Álló szivaros hamutartó

  A szabadon álló vagy padló hamutartóként is ismert álló hamutartók alapvetően valamilyen talapzaton álló modellek. Szinte bárhol elhelyezhetőek, és nincs szükség asztalra vagy pultra. Az olyan modellek, mint az adorini álló hamutartó, kiválóan alkalmasak otthoni, üzleti vagy kültéri környezetbe egyaránt.

  Hordozható szivaros hamutartó

  A hordozható hamutartók megkönnyítik a szivarrajongók számára, hogy biztonságosan és tisztán élvezhessék a szivarokat útközben. Ezek közé tartoznak a zsebméretű kincsek, mint például a legkelendőbb Country Portable Sliding Closure hordozható hamutartó, amely lehetővé teszi, hogy a hamut magával vigye, amíg nem talál megfelelő helyet az ártalmatlanításra. Sok hordozható hamutartó, mint például a rozsdamentes acélból készült Xikar hamutartó doboz, úgy van kialakítva, hogy beférjen a legtöbb autó pohártartójába, így a szivar hamuját gond nélkül elhelyezheti, miközben a szemét az úton tartja.

  Szivaros hamutartó ajándékkészlet

  Ha nagyszerű ajándékot keres kedvenc szivarrajongójának, vagy ha egyszerűen csak jobban szereti az egymáshoz passzoló sorozatokat, akkor a szivar hamutartó ajándékkészletek nagyszerű megoldást jelentenek. Ezek a szettek a hamutartókat más szivaros kiegészítőkkel kombinálják, mint például vágók, öngyújtók, szivartokok vagy más hasznos kütyük.

  Fokozza a pillanatot egy szivar hamutartóval

  Senki sem akarja a hamut takarítani a padlóról, a bútorokról, a pultról vagy az autó belsejéből. Tűzveszélyt sem szeretnénk teremteni azzal, hogy hamut dobunk oda, ahová nem való. Élvezze tehát a pillanatot a megfelelő módon, és tartsa szivarozóhelyét kifinomultan, biztonságosan és tisztán egy jól megválasztott szivaros hamutartóval.


Az árak tartalmazzák az Áfát.. Ingyenes szállítás 39 000 Ft összegtől . 39 000 Ft rendelési érték alatt plusz szállítási költséget számítunk fel. Az áthúzott ár kiskereskedelmi árként használható.