Shot Glass Set in Leather Case

Feles Pohárkészlet Bőrtokban


7 737 Ft

Elérhetőség: Azonnal / raktáron - Csak 5 darab van raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

Utolsó tételek a raktáron

Egy kis whisky vagy más szeszes ital élvezete egy jó szivarral már generációk óta a szivarok szerelmeseinek kedvenc időtöltése. Az ivóflaskák az egyik hagyományos választási lehetőség az aktív életmódot folytató szivarrajongó számára, azonban a flaskák nem ideálisak, ha másokkal is szeretnénk osztozni az italokon. Ha másokkal együtt szeretné élvezni az italt, akkor a Shot Glass Set in Leather Case a megfelelő megoldás.

Ezzel a jól megmunkált shot pohárkészlettel stílusosan fogja élvezni kedvenc italát, függetlenül attól, hogy hol tervezi a kényeztetést. A mélyen textúrázott fekete bőr tok lecipzározható, hogy négy 35 ml-es rozsdamentes acél felespoharat fedezzen fel, amelyek egymásra helyezve kompakt és könnyen hordozható méretűek.

A legtöbb hagyományos felespohárral megegyező méretű és alakú poharak bőséges helyet biztosítanak a töltéshez, legyen szó akár flaskáról, palackról vagy csapról. Ha végzett az italokkal, csak öblítse és szárítsa meg a felespoharakat, pakolja vissza őket, és cipzárral zárja vissza a tokba a következő alkalomig.

Akár a golfpályán, akár az udvari grillezésen, kempingezésen, esküvőkön, ballagásokon vagy bármilyen más alkalommal, a shot pohárkészlet bőrtokban biztosan nagy örömet okoz majd. Ez a készlet remek ajándéknak is.

Termékazonosító:
7869
Szín:
Króm
EAN kód:
4260384977220
Márka:
Hauser
Készült:
Üveg

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
Senki nem írt még véleményt