HumiDif

HumiDif

A HumiDif Group olyan szivaros humidorokra és kiegészítőkre specializálódott, amelyek elegáns, kortárs stílust és robusztus funkcionalitást biztosítanak. A HumiDif a szivaripar számos nagynevű cége számára a személyre szabott termékek forrása, de kiváló lehetőségeket kínál az egyéni fogyasztók számára is. A tervezés és a kivitelezés minősége a több mint 30 éves tapasztalattal párosulva azt jelenti, hogy a HumiDif a lehető legmegbízhatóbb.

Globális erő
Bár a HumiDif talán nem ismert a tömegek számára, a termékek, amelyeket a jól ismert ügyfeleik számára terveznek és készítenek, minden bizonnyal azok. A HumiDif csoport mindent megtesz: a párásító tasakoktól kezdve a szivaros dobozokon át a szivarokkal kapcsolatos egyéb árukig mindent kínál. A csoport még a rum és más szeszes italok pazar csomagolását is elkészíti. A Kínában és Nicaraguában található gyárak lehetővé teszik a HumiDif számára a rugalmasságot, hogy termékeiket valóban globális szinten kínálhassák.

Az ügyfelek igényeihez igazodó tervezésre, gyártásra, logisztikára és marketingre helyezett hangsúly mellett a HumiDif hihetetlenül széles termékválasztékot kínál, amelyet sok szivarrajongó már jól ismer.

A HumiDif Group ügyféllistája lenyűgöző, és számos azonnal felismerhető márkát tartalmaz:

 • Cohiba
 • Davidoff
 • Trinidad
 • Flor de Cana Rum
 • Festival del Habano
 • H. Upmann
 • Joya de Nicaragua
 • AJ Fernandez
 • Montecristo

  A HumiDif elkötelezettsége a fogyasztók iránt nem áll meg itt. A csoport külön részleget hozott létre, hogy kifinomult dizájnjaikat megosszák a hétköznapi szivarok szerelmeseivel. Az eredmény egy stílusos, kiváló minőségű termékekből álló kollekció, amely segít a szivarozás élményének élvezetesebbé tételében.

  HF Barcelona
  A HF Barcelona, a HumiDif csoport része, a szivarok szerelmeseinek egy modern dizájnú termékcsaládot kínál, amely ideális az utazó szivarosok számára. Mindegyik terméket a spanyolországi Barcelona ihlette és tervezte. Kifejezetten a szivarrajongók számára készültek, minden kiegészítő a város hagyományainak és modernitásának egyedülálló keverékét testesíti meg.


  A Smart Humidor
  A HF Barcelona közönségkedvenc asztali humidorjainak sorát a gyönyörűen megmunkált Smart Humidor sorozat vezeti, ami 50 Corona méretű szivar befogadására alkalmas. Mindegyik humidor teljesen okoume fából készült belsővel rendelkezik, amely kiváló nedvességfelvételt biztosít. A fa ideális a humidorok kibélelésére is, mivel nem rendelkezik erős szaggal, amely befolyásolná a szivarok aromáját.  A humidorok megbízható párásítórendszerrel rendelkeznek, amely egy szellőztetett rekeszben nyugszik, amely lehetővé teszi a nedvesség keringését az egész humidorban anélkül, hogy a párásító közvetlenül érintkezne a szivarokkal. Egy elegáns digitális páratartalom-mérő ad egy kis hangulatot a humidor belsejéhez, amely elválasztókkal, nagy teherbírású kvadráns zsanérokkal és zár- és kulcskészlettel is el van látva.  A HF Barcelona Smart Humidor többféle külső kialakításban kapható, amelyek a fényes lakk és a fa vagy a csúcstechnológiás szénszál kombinációjának szemet gyönyörködtető kombinációjával rendelkeznek. Mindegyik más karaktert és megjelenést kínál, amely tökéletes kiegészítője lesz a kifinomult szivarrajongók otthonának vagy irodájának.

  A Style Humidor
  Azok számára, akik valamivel nagyobb kapacitásra vágynak, a HF Barcelona Style humidor egy nagyszerű választás. Ezek a kortárs klasszikusok ugyanazzal a szakértelemmel megtervezett belsővel rendelkeznek, mint a többi HF Barcelona humidor. Az okoume belső tér ideális otthont biztosít a szivarok számára, míg a kettős párásító rendszer egyenletesen tartja a páratartalmat.

  A könnyen leolvasható kijelzővel ellátott, kerek digitális higrométernek köszönhetően folyamatosan nyomon követheti a páratartalom szintjét. A simán működő kvadráns zsanérok hermetikus tömítéssel és védő zárrendszerrel működnek együtt, hogy a szorosan zárt fedél akár 100 Corona méretű szivart is biztonságban tartson.
  A Style humidor lekerekített éleit gyönyörűen kiemeli a HF Barcelona népszerű kiviteleinek bármelyike, amelyek mindegyike kortárs és csábítóan kifinomult megjelenést biztosít.

  A DPs Humidor
  A DPs kollekció segített a HF Barcelonának felkerülni a humidorok térképére, és továbbra is mindenhol elkápráztatja a szivarrajongókat olyan humidorokkal, amelyek tökéletesen ötvözik a formát és a funkciót. A DPs kollekció minden egyes humidorja körülbelül 150 Corona szivar számára méretezett, és remek funkciók sorát, kifogástalan kivitelezést és intenzíven kielégítő megjelenést kínál.  A DPs kollekció minden egyes humidorja a HF Barcelona védjegyévé vált okoume belsővel rendelkezik, amely nagyfokú nedvességfelvételt biztosít a jobb páratartalom-szabályozás érdekében. Míg a legtöbb más HF Barcelona párásító a szivarok könnyű szétválasztásához elválasztó elemeket kínál, a DPs párásító még nagyobb szivarszervezési képességeket biztosít a mellékelt kivehető tálcával.

  A kettős párásító rendszer, a háttérvilágítású digitális nedvességmérő, a precíziós kvadráns zsanérok, a hermetikus tömítés és a zárrendszer együttesen lenyűgöző funkcionalitást kölcsönöznek minden DPs párásítónak. A szögletes sarkok és az emelt díszítés az elülső és a felső részen tovább fokozza a humidor esztétikáját, amely gyönyörűen megragadja Barcelona szellemét és a mai modern szivarfüstölőt.

  A Travel Humidor
  A HumiDif és a HF Barcelona munkatársai tudják, hogy milyen fontos a könnyed és stílusos utazás. A HF Barcelona Travel Humidor sorozata rugalmasságot biztosít Önnek, hogy szivarjait bárhová magával vigye, a legjellegzetesebb kozmopolita hangulattal.  Az élvonalbeli tervezéssel és anyagokkal minden egyes utazó humidor a lehető legnagyobb védelmet nyújtja a szivaroknak, így Ön biztos lehet abban, hogy szivarjai kiváló állapotban lesznek, és bármikor élvezhetőek. Minden utazó humidor belseje okoume fából készült, ugyanabból a fából, amelyet a HF Barcelona nagyobb humidorjaiban használnak, így biztosítva a legjobb környezetet a szivarok számára.  A HF Barcelona utazó humidor kínálatában többféle méret is megtalálható, így biztos talál olyat, ami megfelel az Ön igényeinek. A Travel10 a legmegfelelőbb választás hosszabb ideig tartó utazáshoz, amely akár 10 Churchill méretű szivarnak is helyet biztosít. A rövidebb utazásokhoz a Travel5 a nyerő választás, amely akár 5 kedvenc szivarjának a szállítására is alkalmas. Mindegyik utazó méretű humidor tálcával, párásítóval és szupererős mágneses zárral rendelkezik.


  Ha egy kompaktabb utazó humidorra van szüksége, vagy csak egy éjszakai városnézésre szeretne szivarokat magával vinni, akkor a HF Barcelona Pocket humidor a megfelelő megoldás! Elegáns és könnyen hordozható, a Pocket humidor okoume belseje éppen megfelelő mennyiségű helyet kínál akár 3 Corona méretű szivar számára. A fedélbe rejtett párásító biztosítja, hogy a szivarok megfelelő mennyiségű páratartalmat kapjanak, bárhová is megy.

  Öngyújtók, vágók és kiegészítők
  A HF Barcelona kiváló minőségű termékcsaládon keresztül a HumiDif olyan kiegészítők széles választékát kínálja, amelyek stílust és megbízhatóságot visznek a szivarozás élményébe. A HF Barcelona mindenről gondoskodik, a többlángú fáklyás öngyújtóktól az ultraéles, dupla pengés szivarvágókig, amelyek a legnagyobb pontossággal vágnak.


  A HF Barcelona gyönyörűen megtervezett hamutartókat, szivartokokat, párásított táskákat, sőt ajándék szetteket is kínál, amelyek a lenyűgöző funkcionalitást ötvözik a modern érzékenységhez ideális megjelenéssel.

  A jövőbe a HumiDiffel
  A modern szivarrajongóknak szánt termékek tervezésében szerzett több mint 30 éves szakértelem megszilárdította a HumiDifet, mint iparági vezetőt. Az élvonalbeli formatervezés továbbra is a vállalat egyik alapeleme, mivel segít a szivarkiegészítők határait a jövőbe tolni. Ha stílusra, megbízhatóságra és funkcionalitásra vágyik, akkor nézze meg a HumiDif HR Barcelona humidorjait és egyéb termékeit még ma.

Az árak tartalmazzák az Áfát.. Ingyenes szállítás 39 000 Ft összegtől . 39 000 Ft rendelési érték alatt plusz szállítási költséget számítunk fel. Az áthúzott ár kiskereskedelmi árként használható.