Flask with Leather/Plaid Cover with Engravable Badge

Flaska Bőr- / Gyapjúborítással és Gravírozható Jelvénnyel


5,0 (1 Értékelés)
24,90 €

Elérhetőség: Azonnal / raktáron - Csak 1 darab van raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

Utolsó tételek a raktáron

Az igényes szivarrajongók tudják, hogy egy jó szivar és egy finom ital párosítása mekkora elégedettséggel jár. A legaktívabb rajongók számára a csípőflaskák nagyszerű lehetőséget nyújtanak arra, hogy bárhol, ahol a szivarozás alkalma adódik, élvezhessék az italt. A gravírozható jelvénnyel ellátott bőr/plakett borítású flaska optimális választás.

Elegáns kék kockás minta borítja a rozsdamentes acél flaskát, míg a barna bőr hangsúlyok a flaska kellemesen nosztalgikus megjelenését fokozzák. A középen elhelyezett rozsdamentes acél jelvény helyet ad a személyre szabott gravírozásnak. Polírozott rozsdamentes acél díszíti a tetejét és az alját, ezzel kiegészítve azt, ami ideális választásnak bizonyul a golfpályára, esküvőkre és bármilyen más alkalomra, ahol a szivar mellé jó hangulatra van szükség.

A flaska 180 ml-es kapacitása bőséges helyet kínál kedvenc szeszes italainak a szivarok mellé, legyen az whisky, rum, tequila vagy számtalan más szeszes ital. A flaska kupakmentője a kupakot szilárdan a flaskához rögzíti, így anélkül folytathatja az ivást, hogy a kupakot kellene tartania. Ez a nélkülözhetetlen funkció biztosítja, hogy a kupak nem fog elkallódni útközben.

A gravírozható jelvénnyel ellátott bőr/pléh borítású flakon egy klasszikus, amely órákig tartó, mérhetetlen élvezetet nyújt. Fokozza a pillanatot, és élvezze szivarjait a megfelelő itallal, amelyet a saját személyre szabott csípőflaskájából öntött. És természetesen a gravírozással együtt nagyszerű ajándék is lehet.

EAN kód:
4260384977039
Termékazonosító:
7653
Szín:
Sokszínű
Készült:
Rozsdamentes acél
Márka:
Hauser

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
 5,0/5   (1 Értékelés)
 100% (1 Értékelés)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 27 Sep 2018