Shot Glass Set in Leather/Plaid Case

Feles Pohárkészlet Bőr- / Szövettokban


5,0 (4 Értékelések)
7 802 Ft

Elérhetőség: Elfogyott

Mennyiség

Rengeteg utazó szivarrajongó van, akik élvezik a szivarjuk mellé a szeszes italokat. Az ivópalackok jól jöhetnek, de frusztrálóak lehetnek, ha a barátok között próbálják megosztani. Nem akarja, hogy valaki más igyon az Ön flaskájából, és ritkán fér el egy flaska annyi ital, hogy mindenki elférjen benne. Ha jól akarja csinálni, akkor tegye ezt a Shot Glass Set in Leather/Plaid Case-val.

Ez a készlet minden napot nagyszerű kirándulássá tesz a kék kockás szemet gyönyörködtető borítású, vonzó kerek tokkal. A sima barna bőrbelső és a külső díszítések teszik teljessé a tok nosztalgikus, régies megjelenését.

A tok pattintógomb segítségével biztonságosan rögzíthető, amíg el nem jön az ideje a mellékelt négy állósági acélból készült felespohár kivételének. Mindegyik 35 ml-es felespohár lehetővé teszi, hogy Ön és társai szivarozás közben élvezhessék kedvenc szeszes italaikat. Ha végzett, csak öblítse le és szárítsa meg, rakja egymásba, majd helyezze vissza a tokba. Készen áll a következő kalandra!

Ez a vonzó és rendkívül hordozható készlet biztosan egy újabb dimenzióval gazdagítja a szivarozás élményét. Szóval, szerezze be a Shot Glass Set in Leather/Plaid Case-t, gyűjtse össze barátait, és koccintson a jó időkre.

Termékazonosító:
8071
Anyag:
Rozsdamentes acél
EAN kód:
4260384977046

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
 5,0/5   (4 Értékelések)
 100% (4 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 17 Jul 2020
 05 May 2020
 04 May 2019
 27 Sep 2018