Rozsdamentes Acél Flaska 90 ml kép 2 Rozsdamentes Acél Flaska 90 ml kép 3
Rozsdamentes Acél Flaska 90 ml kép 2

Rozsdamentes Acél Flaska 90 ml


-13% Kedvezmény
13,00 €
15,00 €

Elérhetőség: Azonnal / raktáron - Csak 1 darab van raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

Utolsó tételek a raktáron

A szivarrajongók számára, akik útközben szeretnének egy finom italt élvezni a szivarjukkal, a csípőflaska nagyszerű lehetőség. Néhány flaska túl terjedelmes és kényelmetlen lehet a cipeléshez, ezért egy kisebb, kompaktabb flaska a megfelelő megoldás. A stílus és az érték kombinálásával a Stainless-Steel Flask 90mL ideális választás.

Ez a tartós ivóflaska csiszolt rozsdamentes acélból készült, elegáns és modern megjelenést biztosítva. Az ívelt forma és a 90mL-es méret egy kényelmes zsebflaskát eredményez, amely mindig készenlétben lesz. Mivel teljesen rozsdamentes acélból készült, nincs olyan borítás, amely megsérülhet vagy elszíneződhet, mint ahogyan az gyakran előfordul a bőrrel vagy textillel borított flaskák esetében.

A flaska kupakmentővel is rendelkezik, amely a kupakot egy csuklós kar segítségével szilárdan a flaskához rögzíti. Ez azt jelenti, hogy soha nem kell aggódnia, hogy kalandozásai során félrecsúszik. A flaskán rengeteg hely van a személyre szabott gravírozáshoz. Nagyszerű ajándék.

Akár egy alkalmi napon a golfpályán, akár egy hivatalos esküvőn, vagy bárhol a kettő között, a 90 ml-es rozsdamentes acél flaska rugalmasságot biztosít Önnek, hogy stílusosan és könnyedén fogyassza italait.

Márka:
Hauser
Szín:
Króm
Készült:
Rozsdamentes acél
Height:
18
Hossz:
90 mm
Szélesség:
65 mm
EAN kód:
4260384976995

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
Senki nem írt még véleményt