kép 2  kép 3
PerfectSmoke rozsdamentes acél szivar hamutartó

PerfectSmoke rozsdamentes acél szivar hamutartó


12,90 €

Elérhetőség: Azonnal / raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség


PerfectSmoke rozsdamentes acél szivar hamutartóA PerfectSmoke rozsdamentes acél szivar hamutartó egy kompakt és stílusos kiegészítő, amely a funkcionalitást az esztétikai vonzerővel ötvözi. A stabilitást biztosító három elegáns gömblábbal ez a hamutartó kifinomult megoldást kínál a szivarrajongók számára.

Kulcsfontosságú jellemzők:
  • **Prémium rozsdamentes acél:** A kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült szivar hamutartó nemcsak tartósságot biztosít, hanem eleganciát is kölcsönöz minden környezetnek.

  • **Három esztétikus gömbláb:** A három gömbláb nem csak stabilitást biztosít, hanem hozzájárul a hamutartó elegáns megjelenéséhez is, amely bármilyen környezetbe zökkenőmentesen illeszkedik.

  • **Elegáns szivartartó:** A kecsesen ívelt szivartámasszal ellátott hamutartó nemcsak elegánsan néz ki, hanem biztosítja, hogy a szivarja biztonságosan pihenjen anélkül, hogy legurulna.

  • **Kompakt méret:** A 15,5 cm hosszú és 6,5 cm széles hamutartó hordozható és alkalmas útközben, magas székekbe, golfpályára és más helyekre.

  • **PerfectSmoke logó:** A PerfectSmoke logó a hamutartó aljára van gravírozva, ami a hitelességet és a minőséget jelzi.Fokozza a szivarozás élvezetét a PerfectSmoke rozsdamentes acél szivar hamutartóval. A funkcionalitás, az esztétikum és a hordozhatóság kombinációja ideális társsá teszi minden szivaros pillanatához.


Kengyel:
1 szivarnak
Hossz:
155 mm
Szélesség:
65 mm
Magasság:
30 mm
Súly:
85 g
Szín:
Ezüst
Márka:
Perfectsmoke
EAN kód:
4251886112561

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
Senki nem írt még véleményt