Havana Club Egoista Hamutartó Zöld Havana Club Egoista Hamutartó Zöld  kép> 2 Havana Club Egoista Hamutartó Zöld  kép> 3 Havana Club Egoista Hamutartó Zöld  kép> 4 Havana Club Egoista Hamutartó Zöld  kép> 5
Havana Club Egoista Hamutartó Zöld

Havana Club Egoista Hamutartó Zöld


-11% Kedvezmény
27 777 Ft
31 349 Ft

Elérhetőség: Azonnal / raktáron - Csak 2 darab van raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

Utolsó tételek a raktáron

A tökéletes szivarozóhely kialakítása művészet, amely a megfelelő dekorációt és kiegészítőket igényli a teljes kikapcsolódáshoz és élvezethez szükséges megfelelő hangulat megteremtéséhez. A Havana Club Egoista hamutartó nagyszerű módja annak, hogy egy kis kubai hangulatot adjon a helyiségéhez.

A Havana Club Egoista hamutartó ovális formájával, kellemes zöld színével és az oldalán lévő nagy Havana Club felirattal dohányföldekről és trópusi szellőben ringatózó pálmafákról fog álmodozni. Olyan, mintha saját szivarklub-szalonja lenne.

Ez aFranciaországban készült hamutartó finom kerámiából készült, amely egyszerre nosztalgikus, kifinomult és időtlen stílust kínál. A nagy, mély tál rengeteg helyet kínál a hamu lerakásához. Az egyetlen szivar alátét lehetővé teszi, hogy a szivarját anélkül tegye le, hogy aggódnia kellene, hogy elgurul vagy felborul.

Bárhová is helyezi a Havana Club Egoista hamutartóját, az biztos, hogy egy teljesen új dimenziót ad a szivarozás élményének. Ne pazarolja el egy jó szivar élvezetét, változtassa mindennapi dohányzóhelyét a szivarozás boldogságának szigetévé, és szerezze be Havana Club hamutartóját még ma.

Típus:
Szivar hamutartó
Kengyel:
1 szivarnak
Anyag:
Kerámiai
Méretek:
160 mm x 125 mm x 43 mm
Súly:
410 g
Márka:
Havana Club
EAN kód:
4260412685998

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
Senki nem írt még véleményt