kép 2  kép 3  kép 4
Stinky Stirrup Car hamutartó rozsdamentes acélból

Stinky Stirrup Car hamutartó rozsdamentes acélból


5,0 (1 Értékelés)
-13% Kedvezmény
20,00 €
23,00 €

Elérhetőség: Azonnal / raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség


Stinky Auto szivar hamutartó - rozsdamentes acélA rozsdamentes acélból készült Stinky Auto szivar hamutartó tökéletes az útközbeni szivarozás szerelmeseinek. Autós hamutartónak tervezték, ezért zökkenőmentesen illeszkedik a szabványos pohártartókba, és nemcsak funkcionális, hanem rendkívül praktikus is.

Termékjellemzők:
  • **Prémium anyag:** A rozsdamentes acélból készült Stinky Auto szivar hamutartó tartós és vonzó megoldást nyújt az útközbeni szivarozáshoz.

  • **Szivartámasz és tartó:** Beépített szivartámasszal és egy kényelmes tartóval rendelkezik, így szivarja mindig elérhető közelségben és biztonságosan van elhelyezve.

  • **Különböző szivargyűrűméretek befogadására alkalmas:** A szivartámaszt úgy tervezték, hogy biztonságosan befogadja a különböző gyűrűméretű szivarokat. A gravírozott Stinky logó egy kis minőséget kölcsönöz.

  • **Biztonságos lezárás**: A hamutartó biztonságosan záródik, hogy útközben is visszatartsa a hamut.

  • **Kompakt méret:** A 10 cm magas Stinky Auto szivar hamutartó kompakt, és tökéletesen elfér a jármű pohártartójában.**A Stinky márkáról:**
A Stinky híres a szivarrajongóknak szánt kiváló minőségű szivar hamutartók és kiegészítők gyártásáról. Termékeiket a robusztusság, a funkcionalitás és a jellegzetes Stinky logó jellemzi.

A Stinky Auto Cigar Hamutartóval a szivar élvezete útközben is stílusos élménnyé válik. Fedezze fel a Stinky termékeket meghatározó minőséget és kifinomultságot, miközben bárhol és bármikor élvezheti szivarját.


Modell:
CA-ST-AUTO
Kengyel:
1 szivarnak
Height:
100
Súly:
168 g
Szín:
Ezüst
Márka:
Stinky

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
 5,0/5   (1 Értékelés)
 100% (1 Értékelés)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 07 Apr 2024