kép 2  kép 3  kép 4
Get A Grip szivarcsipesz

Get A Grip szivarcsipesz


-12% Kedvezmény
22,00 €
25,00 €

Elérhetőség: Azonnal / raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség


Get A Grip szivarcsipeszA Get A Grip szivarcsipesz a szivarrajongók számára nélkülözhetetlen eszköz, amely kényelmes és biztonságos módot biztosít a szivarozáshoz bárhol. Ez az innovatív, dupla klipszes kialakítás sokoldalú funkcionalitást kínál a csipesz rögzítéséhez és a szivar biztonságos tartásához.

Tulajdonságok:
  • **Dupla klipszes rendszer:** Ez az eszköz két összekapcsolt klipszet tartalmaz - az egyik gumírozott markolattal a sokoldalú rögzítéshez, a másik "Cigar" feliratú, kifejezetten a szivar biztonságos tartására van tervezve.

  • **Biztonságos rögzítés:** A kívánt felületekre történő rögzítéshez szükséges klipsz erős rugófeszítést biztosít a stabilitás és a tapadás érdekében különböző környezetekben, például golfpályákon, hajókon, szabadtéri tevékenységekben, valamint otthon vagy az irodában.

  • **Kíméletes szivartartó:** A szivarhoz tervezett csipesz finoman ragadja meg a szivart, lehetővé téve a sima nyitást és zárást, hogy elkerülje a szivar sérülését.

  • **Sokoldalú használat**: Ideális szabadtéri tevékenységekhez, például golfozáshoz vagy csónakázáshoz, és ugyanilyen hasznos otthon vagy az irodában is a kéz nélküli szivarozáshoz.Tapasztalja meg a Get a Grip szivarcsipesz kényelmét és praktikusságát - tökéletes társa a szivarok útközbeni vagy különböző környezetben történő élvezetéhez.


Modell:
7463
Anyag:
Fém, Műanyag
Szín:
Fekete
 Vásárlói értékelések és vélemény
Senki nem írt még véleményt