Davidoff szivartok bőr R-2 barna 1


120,00 €

Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Azonnal / raktáron - Csak 2 darab van raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

Utolsó tételek a raktáron

A genfi Davidoff által készített szivaros kiegészítők a piacon ma kapható legkiválóbban közé tartoznak, és mindegyiknek megvan a maga egyedi karaktere. A szivargyártás különböző fázisai által inspirált tok-sorozat három ilyen fázisnak állít emléket: a dohánylevélnek, a dohánylevél érlelésének és a szivar élvezetének. Az elsőt képviseli az R-2 Leaf Cigar Case Brown Leather.

A Spanyolországban, a legfinomabb valódi marhabőrbőlkészült tok két kedvenc, akár 56-os gyűrűméretű szivar tárolására lett tervezve. A kétrészes kialakításnak köszönhetően rugalmasan beállítható a megfelelő hosszúságra, így mindig rengeteg lehetőséged lesz a hangulatodnak megfelelően.

Az R-2 Leaf szivartok egy különleges lézeres technikával készült, amellyel a puha barna bőrön egy korszerű "levél" mintát helyeztek el. Ez kifinomult megjelenést eredményez, amely ideális bármilyen alkalomra, legyen az hivatalos, alkalmi vagy a kettő közötti.

Ezzel a lenyűgöző szivartokkal stílusosan érkezik meg bármilyen célállomásra, ahogy pár kifogástalan szivarja is. Ez egy nyerő ajánlat, amit nem akar majd kihagyni.
Kapacitása maximum 2 corona szivar.


Számoljon Online milyen sok Elférnek a kedvenc szivarok a humidorba
Anyag:
Bőr
Méretek:
20 mm x 50 mm x 120 mm
Súly:
46 g
Szín:
Barna
Márka:
Davidoff
EAN kód:
7623500333916
 Vásárlói értékelések és vélemény
Senki nem írt még véleményt