Davidoff szivartok R-2 bőr fekete 2


120,00 €

Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Azonnal / raktáron - Csak 1 darab van raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

Utolsó tételek a raktáron

A genfi Davidoff a kiváló minőségű luxus szivar kiegészítők végső forrása, amelyet az igényes szivarrajongók világszerte keresnek. A Davidoff által kínált egyik legkülönlegesebb tartozéksorozatot a szivargyártás három szakasza ihlette. A második szakaszt képviseli az R-2 Curing Cigar Case Black Leather.

Ez a finoman megmunkált tok Spanyolországban készült, szuperpuha valódi marhabőrből, amely pazar, mégis biztonságos és tartós helyet biztosít a szivarok kéznél tartásához. A tok állítható, kétrészes kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a különböző hosszúságokat, és két kedvenc szivarját is befogadja 56-os gyűrűméretig.

Az R-2 Curing Cigar Case Black Leather fekete bőrtokot a dohánylevelek érlelését ábrázoló, egyedülállóan korszerű minta emeli ki a többi közül. A dizájnt egy speciális lézeres eljárással hozták létre, amely a rugalmas fekete bőrre kerül, így igazán lenyűgöző megjelenést biztosít, amely felkelti a figyelmet.

Ez a kifinomult tok a szivarok biztonságos szállítását olyan stílusossá és élvezetessé teszi, amilyet csak a Davidoff tud nyújtani. Egészítse ki gyűjteményét a három szakasz mindegyikéből egy-egy tokkal.
Kapacitása maximum 2 corona szivar.


Számoljon Online milyen sok Elférnek a kedvenc szivarok a humidorba
Nedvességmérővel felszerelt:
nem
Anyag:
Bőr
Magasság:
20 mm
Súly:
46 g
Szín:
Fekete
EAN kód:
7623500346855

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
Senki nem írt még véleményt