Adorini Szivartartó Valódi Bőr Barna

Adorini Szivartartó Valódi Bőr Barna


4,3 (6 Értékelések)
13 574 Ft

Elérhetőség: Azonnal / raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

A legtöbb ma kapható szivartok szolgálja a célját, és néhány még egy kis csillogást és pompát is hozhat a buliba, de egy idő után az összes ilyen szivartok elkezdhet unalmasnak tűnni. Az adorini azonban olyan szivarszállító megoldást dolgozott ki, amely a régi világot az újjal ötvözi, hogy olyan figyelemfelkeltő szivarszállítási lehetőséget biztosítson, amilyenből nincs még egy. Az adorini Cigar Roll egyszerűsíti a szivarok szállítását, és mindezt klasszikus adorini stílusban teszi.

Ez az egyedi alkotás valódi bőrből készült, amely rusztikus, kopott, sőt, nosztalgikus megjelenést biztosít, ami biztosan elgondolkodtatja majd az embereket, hogy vajon milyen kincseket őriznek benne. Csak oldja ki a bőrpántos védőzárat, és a tok könnyen feltekerhető, hogy felfedje a hat kedvenc szivar rögzítésére szolgáló rugalmas szalagokat. Ezek a pántok szilárdan, de nem túl szorosan tartják a különböző formájú és méretű szivarokat, így soha nem maradhat a megfelelő szivar nélkül.

Nemcsak hat szivart vihet magával bárhová, hanem egy másik belső bőrpántnak köszönhetően egy kedvenc kiegészítőt is. Csatlakoztassa kulcstartója vágó lyukasztóját vagy hordozható guillotine-ját, és mindig készen áll az akcióra! Ha készen áll a lezárásra, csak tekerje fel a bőrszíjat, csatolja be, és máris indulhat. Ilyen egyszerű!

Akár a parkban piknikezik, akár a tengerparton pihen, akár egy nagy kalandra indul, az adorini Cigar Roll Real Leather Brown megbízható társnak fog bizonyulni, amit nem akar majd nélkülözni! Tökéletes esküvői partikra és születésnapokra, ez a tok nagyszerű ajándék minden rajongónak.

:
6 szivarra
Anyag:
Genuine leather
Szélesség:
190 mm
Magasság:
270 mm
Súly:
70 g
Szín:
Barna
Márka:
Adorini
Termékazonosító:
13741
EAN kód:
4260564931073

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
 4,3/5   (6 Értékelések)
 67% (4 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 33% (2 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 07 May 2023
 08 Dec 2021
 13 Oct 2020
 21 Jun 2019
 26 May 2019
 27 Dec 2018