John Aylesbury Nosing Glass

John Aylesbury Konyakos Pohár


3,0 (2 Értékelések)
11 518 Ft

Elérhetőség: Azonnal / raktáron - Csak 1 darab van raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

Utolsó tételek a raktáron

A John Aylesbury Németország legkiválóbb dohányboltjainak és szivar-kiegészítőinek konzorciuma, amely az 1970-es évek óta gyönyörködteti a szivarok szerelmeseit a kiváló minőségű kínálat hihetetlenül széles skálájával. Az igényes ínyencek számára, akik élvezik a finom italokat szivarjaik mellé, a John Aylesbury 6 darabos Nosing (szimatolós) pohárkészlet ideális választás.

Mindegyik 13 cl-es pohár klasszikus tulipán formájú, hogy kiemelje az aromákat, miközben minden egyes cseppet kiélvez. A vékonyabb falak a bennük lévő folyadékok színét jobban előtérbe helyezik, így még jobban értékelik a kóstolás élményét. A hosszú szár minden poháron azt jelenti, hogy a kéz melege és az illatok nem zavarják a szeszes italok megfelelő kóstolását.

A John Aylesbury logó arany betűkkel szerepel minden poháron, mint megkülönböztető jel, amely mindenkinek jelzi a kiváló ízlést és kifinomultságot. Az elegáns poharak teljes készlete tökéletes eszközt biztosít Önnek és barátainak a whisky, rum, konyak, tequila vagy bármely más kedvenc szeszes ital fogyasztásához.

A 6 darabos John Aylesbury Nosing Glass Set egy olyan kollekció, amely növeli a szivarozás élményét. Akár ajándékba veszi, akár saját magának, ezek a poharak biztosan tetszeni fognak.

Termékazonosító:
8089
Márka:
John Aylesbury
Anyag:
Üveg
Szín:
Áttetsző
EAN kód:
4260384976902

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
 3,0/5   (2 Értékelések)
 50% (1 Értékelés)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 50% (1 Értékelés)
 10 Mar 2022
 08 Nov 2017