kép 2  kép 3
HygroSet II digitális higrométer és hőmérő

HygroSet II digitális higrométer és hőmérő


5,0 (2 Értékelések)
-24% Kedvezmény
22,00 €
29,00 €

Elérhetőség: Azonnal / raktáron - Csak 6 darab van raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség


HygroSet II digitális higrométer és hőmérő - FeketeFigyelje precízen a szivar környezetét a HygroSet II digitális higrométer és hőmérő segítségével. Ez a kompakt, kerek, 4,5 cm átmérőjű készülék egy 357A gombelemmel működik, amelyet a csomag tartalmaz.

A termék jellemzői:
  • **Pontos mérések:** A HygroSet II pontosan méri mind a páratartalmat, mind a hőmérsékletet, hogy segítsen fenntartani a tökéletes körülményeket a szivarok számára.

  • **Hőmérséklet-beállítások:** A hőmérsékletet Celsius vagy Fahrenheit fokban is meg lehet jeleníteni, ami rugalmasságot biztosít az Ön preferenciái alapján.

  • **Kalibrációs funkció:** A nedvességmérő szükség esetén kalibrálható, így biztosítva a folyamatos pontosságot és megbízhatóságot.

  • **Könnyű kezelhetőség:** A készülékhez egy rövid angol nyelvű kézikönyv tartozik a könnyű beállítás és működtetés érdekében.

  • **Rugalmas felszerelés:** Válassza a mágneses rögzítést, vagy használja a mellékelt eltávolítható ragasztót a könnyű rögzítéshez, bárhová, ahol csak szüksége van rá.Biztosítsa, hogy szivarjait optimális körülmények között tárolja a HygroSet II-vel - egy megbízható és kényelmes digitális páratartalom- és hőmérővel.


Páratartalom pontosság:
+-2%
Rögzítő:
Szalag/mágnes
Hőmérséklet pontosság:
+/- 1
Outside diameter:
45
Szín:
Fekete
EAN kód:
4251886112387

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
 5,0/5   (2 Értékelések)
 100% (2 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 08 Apr 2024
 07 Mar 2024