kép 2  kép 3  kép 4  kép 5  kép 6  kép 7
Draw szivarvágó

Draw szivarvágó


-38% Kedvezmény
24,00 €
39,00 €

Elérhetőség: Azonnal / raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

Fedezze fel a szivar kinyitásának forradalmi módját, és tapasztalja meg a tökéletes húzást a Cigar Tool "Draw Pick" segítségével. Ez az innovatív eszköz újradefiniálja a szivarozás rituáléját, és egyedülálló lehetőséget kínál Önnek, hogy kedvenc szivarjának teljes ízét kibontakoztassa.

A "Draw Pick" megkülönbözteti magát a szivarnyitás hagyományos módszereitől. A szokásos vágási technikák helyett ez az eszköz egy kíméletes, mégis rendkívül hatékony szúrási módszert alkalmaz. Három precíz pengével felszerelve lehetővé teszi, hogy felesleges nyomás nélkül nyissa ki a szivart. A csavarószálas mechanizmus biztonságosan védve tartja a szúrókat, amíg szükség van rájuk, és alkalmazkodóképességet is biztosít. Kisebb szivarformátumok esetén könnyedén használhat két pengét az optimális eredmény eléréséhez.

A "Draw Pick" kialakítása a bonyolult részletek esztétikájának ódája. Ezüst színével eleganciát sugároz, és zökkenőmentesen illeszkedik a szivarozás világába. A forma egy sakkfigurára emlékeztet. Ezt az eszközt úgy alkották meg, hogy gondosan bánjon a szivarjával, és pontosan szabályozza a húzási ellenállást, így minden szippantást a legteljesebb mértékben élvezhet.

A Cigar Draw Pick fő jellemzői:

Innovatív nyitási koncepció: A hagyományos vágás helyett a "Draw Pick" egy gyengéd szúrást tesz lehetővé a szivar húzási ellenállásának optimalizálása érdekében.

Alkalmazkodó: A három penge rugalmasságot biztosít a különböző szivarformátumokhoz; szükség esetén csak két penge is használható.

Elegáns dizájn: Az ezüst szín és a sakkfiguraszerű forma kifinomult esztétikát kölcsönöz az eszköznek.

Minőség és tartósság: Kiváló minőségű anyagokból készült a hosszú élettartam és a precíz teljesítmény biztosítása érdekében.

Tapasztalja meg a szivarozás élvezetét teljesen új módon a Cigar Tool "Draw Pick" szerszámmal. Nyissa ki szivarját precízen és pontosan, hogy élvezze a teljes ízt és elérje a tökéletes húzásszabályozást. Egy kötelező darab az emelkedett szivarkultúra minden rajongója számára.

Modell:
16151
Vágótípus:
Több eszköz
Anyag:
Fém
Hossz:
75 mm
Szélesség:
28 mm
Súly:
56 g
Szín:
Ezüst
EAN kód:
4251886129873

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
Senki nem írt még véleményt