Cozy Jet Öngyújtó Króm/Fekete Gumi Cozy Jet Öngyújtó Króm/Fekete Gumi  kép> 2 Cozy Jet Öngyújtó Króm/Fekete Gumi  kép> 3 Cozy Jet Öngyújtó Króm/Fekete Gumi  kép> 4 Cozy Jet Öngyújtó Króm/Fekete Gumi  kép> 5
Cozy Jet Öngyújtó Króm/Fekete Gumi

Cozy Jet Öngyújtó Króm/Fekete Gumi


29,00 €

Elérhetőség: Azonnal / raktáron - Csak 1 darab van raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

Utolsó tételek a raktáron

Manapság rengeteg szivargyújtó közül lehet választani, mégis nehéz lehet megtalálni azt, amelyik minden igényt kielégít. Ezért mindig kellemes meglepetés, ha olyan szivargyújtóval találkozunk, amely egyesíti a nagyszerű funkcionalitást, a modern designt és az értéket. A Cozy Jet Lighter Chrome/Black Rubber egy tökéletes példa, amiben mindez megvan.

Az öngyújtó kényelmes, ergonomikus kialakítása jellegzetes, modern megjelenést kölcsönöz az öngyújtónak. A krómozott kivitel és a fekete gumi részletek csatlakoznak az öngyújtó jellegzetes karakteréhez, stílusossá téve bármilyen környezetet, legyen az alkalmi, hivatalos vagy a kettő közötti.

Ezt az újratölthető bután öngyújtót szuper könnyű kezelni. Ahogy megnyomja a gyújtáskapcsolót, egy védőburkolat nyílik ki, hogy egyetlen sugárlángot engedjen szabadjára, amely ideális a szivarok kinti élvezetéhez még szeles napokon is. Az öngyújtó egy beépített szivarszúró-vágóval is rendelkezik, amely alulról kihajtható. A kör alakú, rozsdamentes acélból készült penge szinte bármilyen méretű szivart levág, így útközben nem kell az öngyújtót és a vágót is magával cipelnie.

Kompakt méretével és kényelmes tapintásával a Cozy Jet öngyújtó króm/fekete gumi egy olyan öngyújtó, amelyről minden egyes nap bízhat abban, hogy megéri az árát.

EAN kód:
4014663243526
Termékazonosító:
Cozy Jet Lighter Chrome/Black Ru
Márka:
Cozy
Készült:
Fém
Láng technológia:
Jet láng
Üzemanyag ablak:
nem
Bevonat:
Krómozott
Lángok:
1
Különleges jellemzők:
Egyik sem
Súly:
71 g
Gáz:
Butángáz
Alkalmas pipázóknak:
nem
Méretek:
18 mm x 31 mm x 76 mm
Szín:
Ezüst

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
Senki nem írt még véleményt