Colibri "Cut" Szivarvágó Fekete/Fekete Colibri "Cut" Szivarvágó Fekete/Fekete  kép> 2 Colibri "Cut" Szivarvágó Fekete/Fekete  kép> 3 Colibri "Cut" Szivarvágó Fekete/Fekete  kép> 4 Colibri "Cut" Szivarvágó Fekete/Fekete  kép> 5
Colibri "Cut" Szivarvágó Fekete/Fekete

Colibri 'Cut ' Szivarvágó Fekete/Fekete


4,5 (2 Értékelések)
-11% Kedvezmény
52,00 €
59,00 €

Elérhetőség: Azonnal / raktáron - Csak 1 darab van raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

Utolsó tételek a raktáron

A Colibri a szivarrajongók kedvence, mióta a márka 1928-ban először megjelent a színen, és ma is a szivarvágók tervezésének egyik vezetője. Azok számára, akik olyan kétpengés guillotine-t keresnek, amely tökéletesen vágja a különböző szivarméretek teljes spektrumát, a Colibri a Colibri "Cut" szivarvágó sorozatot kínálja.

Ez a jól megépített dupla guillotine vágó két 440 rozsdamentes acélból készült pengével rendelkezik, amelyek precíziós vágást biztosítanak a 62-es gyűrűméretű szivarokhoz is. A rugós pengék mindaddig zárt helyzetben maradnak, amíg Ön készen nem áll a vágásra. Csak csúsztassa le a kioldó gombot, és a pengék rugószerűen kinyílnak. Ha végzett, a pengék biztonságosan visszazáródnak a helyükre.

Az ergonomikus kialakítás és a gumírozott markolat kényelmes és biztonságos érzést ad a Colibri 'Cut' Cigar Cutter Black/Black szivarvágónak , ami miatt mindig visszatérsz majd hozzá, hogy többet használd. A fekete kivitel és a tapadásmentes fekete lakkbevonatú pengék kifinomult és mélyen csábító megjelenést biztosítanak.

A Colibri 'Cut' szivarvágó szinte bármilyen szivar levágására képes, ami az útjába kerül, a Colibri 'Cut' szivarvágó egyszerűen az egyik legjobb dupla guillotine vágó a kategóriájában. Nem számít az idő, a hely vagy a szivar, ez a vágó rendelkezik azzal, ami ahhoz kell, hogy mindig a csúcsra jusson. És nagyszerű ajándék lehet annak a különleges valakinek.

Vágótípus:
Dupla pengés vágó
Pengék anyaga:
Rozsdamentes acél
Pengék száma:
2
Max. mérőgyűrű:
60
Bevonat:
Egyik sem
Anyag:
Rozsdamentes acél
Méretek:
70 mm x 45 mm x 7 mm
Súly:
81 g
Szín:
Fekete
Márka:
Colibri
EAN kód:
5037258036708

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
 4,5/5   (2 Értékelések)
 50% (1 Értékelés)
 50% (1 Értékelés)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 26 Aug 2020
 07 Jan 2020