Colibri Stealth 3 Öngyújtó Fémes Fekete Colibri Stealth 3 Öngyújtó Fémes Fekete  kép> 2 Colibri Stealth 3 Öngyújtó Fémes Fekete  kép> 3 Colibri Stealth 3 Öngyújtó Fémes Fekete  kép> 4 Colibri Stealth 3 Öngyújtó Fémes Fekete  kép> 5
Colibri Stealth 3 Öngyújtó Fémes Fekete

Colibri Stealth 3 Öngyújtó Fémes Fekete


5,0 (2 Értékelések)
38 954 Ft

Elérhetőség: Elfogyott

Mennyiség

A Colibri kiváló szivargyújtók széles választékát kínálja, de egyik sem ér fel a Colibri Stealth 3 öngyújtó dizájnjának és funkcionalitásának szintjével. Ezt a csúcstechnológiás szépséget a repüléstechnikai tervezés fejlődése ihlette, és olyan erős lángvezérlést biztosít, amelyre bármikor és bárhol számíthat.

A Colibri Stealth 3 öngyújtó metálfekete mindenben megfelel annak a lopakodó technológiának, amely a tervezéshez hozzájárult. A karcsú metálfekete kivitel egyszínű fekete ékezetekkel olyan futurisztikus megjelenést kölcsönöz, amely azonnal beszédtéma lesz.

Ez a funkciógazdag öngyújtó a Colibri egyik leginnovatívabbja a piramis láng kialakításával, amely soha nem látott precíz lángvezérlést biztosít. Három szélálló fáklya láng összeolvad, hogy piramis alakú lángot hozzon létre, amely gyorsan, hatékonyan és a legnagyobb könnyedséggel gyújtja meg a szivarokat, függetlenül a szélviszonyoktól. Az öngyújtó még több mint 3000 méteres magasságban is működik. A butánt egy üzemanyagszint ablakkal ellenőrizheti, amely könnyen látható kék színű.

Ez az izgalmas alkotás egy robusztus szivargyújtási lehetőség, amely nagy teljesítményű lángvezérlést biztosít, függetlenül attól, hogy hol van kedve meggyújtani egy szivart. A modern stílusú, masszívan megépített és mérhetetlenül örömteli használatú Colibri Stealth 3 öngyújtó a szivarozás élményét a sztratoszférába emeli.

Láng típus:
Jet láng
Lángok száma:
3
Gázszint ablak:
igen
Anyag:
Fém
Szín:
Fekete
Márka:
Colibri
További:
Egyik sem
EAN kód:
5037258036074

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
 5,0/5   (2 Értékelések)
 100% (2 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 26 Aug 2020
 03 Feb 2020