adorini digitális nedvességmérő kompakt

adorini digitális nedvességmérő kompakt


4,7 (3 Értékelések)
34,00 €

Elérhetőség: Azonnal / raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

A párásítón kívül talán nincs hatékonyabb eszköz a frusztráció enyhítésére és a szivarrajongók nyugalmának megteremtésére, mint egy kiváló minőségű higrométer. Az Adorini Digital Hygrometer Compact egy ideális példa, amely olyan jól felügyeli a szivarpárásító környezetét, hogy biztosan nélkülözhetetlen része lesz az arzenáljának.

Az egyszerű és funkcionális kialakítást alumínium előlapok hangsúlyozzák, kombinálva a könnyen olvasható, fordított kijelzővel, amely világos karaktereket tartalmaz sötét háttéren, elegáns, modern megjelenést biztosítva. A kapacitív érzékelő nagy teljesítményű pontosságot biztosít, így nem kell találgatnia, ha a páratartalomról vagy a hőmérsékletről van szó. Egy gyors gombnyomással a készülék megmutatja az aktuális hőmérsékletet Celsius vagy Fahrenheit fokban és az aktuális páratartalmat, valamint a háromnapos átlagokat, hogy jobban feltérképezze a humidor környezetének ingadozásait.

A rugalmasságra helyezi a hangsúlyt ez a kompakt nedvességmérő, gyakorlatilag bárhol elfér. Beépített állvánnyal, valamint a hátoldalán mágnessel rendelkezik, így gyerekjáték lesz a megfelelő hely megtalálása ennek a csúcstechnológiás eszköznek. A készülék előre kalibrálva érkezik, de lehetőség van kézi kalibrálásra is, ami még nagyobb rugalmasságot biztosít. Az adorini Digital Hygrometer Compact lehetővé teszi, hogy Ön a szivarok élvezetére koncentrálhasson, miközben a készülék elvégzi az összes munkát.

Rögzítő:
Mágnes
Hőmérséklet pontosság:
+-1ºC
Kijelző:
Digitális
Méretek:
85 mm x 19 mm x 34 mm
Szín:
Ezüst
Márka:
Adorini
Mérési mechanizmus:
Elektronikus érzékelő
EAN kód:
4260412681808

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
 4,7/5   (3 Értékelések)
 67% (2 Értékelések)
 33% (1 Értékelés)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 17 May 2024
 26 Jan 2024
 20 Jan 2024