kép 5  kép 6  kép 7
kép 5

adorini szivar dupla lyukasztó - piros - Solingen Blade - Németországban készült


4,0 (5 Értékelések)
29,00 €

Elérhetőség: Azonnal / raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

Az adorini szivarfúró Németországban készül, és kiváló minőségű fúrópengével rendelkezik, amely Solingenből, a vágószerszámgyártás elismert központjából származik. Ezek a pengék minőségükről és élességükről ismertek, és biztosítják a szivar pontos és tiszta fúrását. A piros színű adorini szivarfúró tehát nemcsak stílusos kiegészítő, hanem robusztus és megbízható eszköz is a szivarok szerelmeseinek. Az éles rozsdamentes acél pengékkel és az eloxált alumíniumból készült robusztus fogantyúval ez a szivarfúró tökéletes egyensúlyt kínál a stílus és a funkcionalitás között.
A kívánatos piros színű dizájn elegáns jelleget kölcsönöz ennek a szivarfúrónak, amely minden szivarozási rituálét élménnyé tesz. A fogantyú ergonomikusan van kialakítva a kellemes és kényelmes kezelés érdekében.
A szivarfúró könnyen használható, és tökéletes nyílást hoz létre a szivarban anélkül, hogy megsérülne vagy elszakadna a szivarlevél anyaga. Az éles fúrópenge tisztán vágja át a dohánylevelet, tiszta és egyenletes vágást hagyva, amely lehetővé teszi az egyenletes füstfejlődést.
Kompakt kialakításának és mindössze 6 cm-es hosszának köszönhetően ez a szivarfúró könnyen hordozható, és bármelyik zsebben elfér, vagy medálként viselhető a kulcscsomón. Az adorini szivarfúró tökéletes kiegészítő minden szivarrajongó számára, és ajándéknak is ideális. Élje át a tökéletes szivaros rituálét! Fedezze fel az adorini szivarlyukasztó többi színváltozatát: fekete, ezüst és réz színben itt.

Modell:
15258
Vágótípus:
Szivar lyukasztó
Pengék anyaga:
Rozsdamentes acél
Pengék eredete:
Solingen/Németország
Pengék száma:
2
Anyag:
Rozsdamentes acél
Hossz:
60 mm
Szélesség:
15 mm
Magasság:
15 mm
Súly:
37 g
Szín:
Piros
Márka:
Adorini
Átmérő lyukasztó:
9 & 13 mm
EAN kód:
4251886125332

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
 4,0/5   (5 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 100% (5 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 22 Sep 2023
 29 Aug 2023