kép 2  kép 3
Xikar Jet öngyújtó Forte fekete

Xikar Jet öngyújtó Forte fekete


-14% Kedvezmény
88,00 €
103,00 €

Elérhetőség: Azonnal / raktáron - Csak 1 darab van raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

Utolsó tételek a raktáron


Xikar Jet öngyújtó Forte - FeketeA Xikar Jet Lighter Forte fekete színben egy erős, egylángú sugárgyújtó. Az elülső krómozott díszítőelemek motorsportos esztétikát kölcsönöznek, amely a hűtőrácsra emlékeztet. Ez az öngyújtó nemcsak megbízható gyújtást biztosít, hanem olyan dizájnnal is büszkélkedhet, amely az eleganciát sportos hangulattal ötvözi.


  • **Cigar Punch:** Tartalmaz egy 8 mm átmérőjű, oldalt kihajtható szivarlyukasztót. Tökéletes az összes elterjedt szivarformátum átlyukasztásához.

  • **Újratölthető és állítható láng:** Az öngyújtó újratölthető, a láng intenzitása pedig könnyen, szerszám nélkül állítható az öngyújtó alján.

  • **Motorsport ihlette dizájn:** Az elülső krómozott díszítőelemek, amelyeket a motorsport és a hűtőrács ihletett, jellegzetes esztétikát kölcsönöznek az öngyújtónak.

  • **Kompakt méretek:** A 6,5 x 3,5 x 1,7 cm-es méretekkel az öngyújtó kényelmesen elfér a kézben, és bárhová kényelmesen magával viheti.A Xikar Forte kollekció a minőséget és az innovációt képviseli. A Jet Lighter Forte fekete színben nemcsak megbízható társ a szivarrajongók számára, hanem stílusában és funkcionalitásában is figyelemre méltó.


Modell:
523BK
Láng típus:
Jet láng
Lángok száma:
1
Üzemanyag:
Butángáz
Szín:
Fekete
Márka:
Xikar
 Vásárlói értékelések és vélemény
Senki nem írt még véleményt