Xikar HP4 Quad öngyújtó matt fekete

Xikar HP4 Quad öngyújtó matt fekete


-15% Kedvezmény
141,00 €
166,00 €

Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Azonnal / raktáron - Csak 1 darab van raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

Utolsó tételek a raktáron

A Xikar a modern szivarrajongóknak szánt remek szivaros kiegészítők egyre bővülő katalógusa továbbra is lenyűgöző, és minden egyes új alkotás újabb és újabb innovációt hoz az élvonalba. Talán nincs is jobb és izgalmasabb példa erre, mint a Xikar HP4 Quad Lighter.

A Xikar HP4 Quad Lighter Black a modern szuperautók által inspirált, vadul egyedi dizájnjával hívja fel magára a figyelmet. A gyönyörű fekete kivitel krómozott díszítésekkel és lamellás hátlappal luxus és csodásan modern stílust kínál, amely ideális a város kifinomult szivarozói számára.

Az öngyújtó lenyűgöző megjelenése csak a kezdet, mivel a Xikar HP4 négy fáklyalángot tartalmaz, amelyek gyémántmintázatban vannak elrendezve, így optimális lefedettséget és kontrollt biztosítanak a szivarok meggyújtásakor. A védőkupak 90 fokban nyitható, így nem lesz útban, amikor a zamatos szivart meggyútja. A nagy lángszabályzó, a két üzemanyagszint-ablak és a könnyen lehúzható gyújtás teszi teljessé ezt a lenyűgöző öngyújtót.

A Xikar HP4 Quad öngyújtó egy rendkívül innovatív alkotás, amely tökéletes egyensúlyt teremt a csábító stílus és a precíz mérnöki munka között. Akár alkalmi szivarrajongó, akár veterán ínyenc, vagy egyszerűen csak annyi örömet szerez a szivaros kütyükből, mint magukból a szivarokból, ez a szivargyújtó nélkülözhetetlen és kifizetődő kiegészítője lesz a szivarkészletének.

Láng típus:
Jet láng
Lángok száma:
4
Gázszint ablak:
igen
Méretek:
80 mm x 35 mm x 25 mm
Pipázókra optimalizált:
nem
Súly:
128 g
Szín:
Fekete
Márka:
Xikar
EAN kód:
813463011342
 Vásárlói értékelések és vélemény
Senki nem írt még véleményt