VillaSpa Humidor Black VillaSpa Humidor Black
VillaSpa Humidor Black

VillaSpa Humidor - Fekete


5,0 (5 Értékelések)
1 379,00 €

Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Elfogyott

Mennyiség

Ha arról van szó, hogy megtalálja a megfelelő tárolóhelyet a szivarjai számára, vannak humidorok, és vannak VillaSpa humidorok. A VillaSpa Humidor egy olyan fényűző alkotás, amely egyszerre nyújt nagy teljesítményű páratartalom-szabályozást és egyedülálló kortárs stílust. Ez az ínyencek kedvence olyan, mint egy pihentető gyógyfürdő a szivaroknak!

A VillaSpa Humidor Black elegáns fekete lakkozott felületével lenyűgöző jelenlétet kölcsönöz bármely helyiségnek. A zár és kulcskészlet a nagyobb biztonság érdekében, valamint a mélyen elhelyezett fogantyúk a könnyebb mozgathatóság érdekében mindkettő hozzájárul a humidor csábító stílusához.

Ez a gyönyörű humidor kinyílik, hogy felfedje az okoume belsőt, amely ideális fa a humidorok számára, és nem befolyásolja a szivarok ízét vagy aromáját. A kiváló minőségű négyszögletes zsanérok zökkenőmentesen tartják mozgásban a fedelet. Ugyanakkor a két felső szintű tálca jobb rendszerezést biztosít a szivarok számára, és helyet biztosít a nedvesség szabad áramlásának még 240 Corona méretű szivar számára.

A mellékelt CigarSpa párásító rendszer az, ahol a párásító igazán elkülönül a többitől. A készülék precíz páratartalom-szabályozást biztosít a speciálisan tervezett lágy párologtató membránrendszernek köszönhetően. Önnek csak 4-6 havonta kell desztillált vizet hozzáadnia, és szivarjait állandó, optimális klímában tartja.

A nagy teljesítményű beépített mikroprocesszorral egy gombnyomással 55% és 75% között bárhol beállíthatja a páratartalom szintjét, hogy elérje a tökéletes szintet szivarjai számára. A hosszú élettartamú akkumulátor teljesítménye kevesebb karbantartást jelent, és nem kell bosszantó vezetékekkel bajlódnia. A digitális kijelző egy pillantással megmutatja az aktuális állapotokat, valamint a páratartalom és a hőmérséklet átlagát. Még azt is jelzi, ha az akkumulátor kezd lemerülni, és ha ideje vizet tölteni.

Mindezen funkciókat egy csokor jóságba csomagolva a VillaSpa Humidor fantasztikus módja annak, hogy szivarjait méltó módon ápolja. A humidor és a robusztus párásítási képességei egyszerűen a legjobbak közé teszik.
Kapacitása maximum 240 corona szivar.
Mit szeretünk
  • Elektronikus párásító rendszerrel felszerelt. - Tálca kialakítás bőséges szellőzőhellyel.
Amit nem szeretünk
  • Az ebben a modellben használt elektronikus párásító jelentős helyet foglal el a párásító belsejében, és nem rögzíthető a fedélhez.


Számoljon Online milyen sok Elférnek a kedvenc szivarok a humidorba
EAN kód:
4260128720617
Termékazonosító:
h715
Súly:
8000 g
Szín:
Fekete
Mellékelt elválasztók:
2
Lakat és kulcs a humidor lezárásához:
igen
Tálca belső szélesség:
135 mm
Tálca belső magasság:
35 mm
Garancia:
24 hónap
Márka:
Villaspa
Inner dimmensions
430 mm x 320 mm x 150 mm
Méretek:
150 mm x 430 mm x 320 mm
Anyag a furnéren kívül:
Festett lakk
Tálca belső hossz:
252 mm
Nedvességmérő:
Digitális, érzékelővel
Tálcák:
2
Külső borítás:
Máz
Anyag:
Fa
 Vásárlói értékelések és vélemény
 5,0/5   (5 Értékelések)
 100% (5 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 16 Feb 2015
 25 Sep 2014
 21 Dec 2011
 11 Oct 2011