Stinky Cigar Floor Ashtray Herf Edition

Stinky Álló Szivar Hamutartó - Herf Edition


5,0 (1 Értékelés)
-15% Kedvezmény
48 494 Ft
57 489 Ft

Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Elfogyott

Mennyiség

Minden szivarrajongónak szüksége van egy jó hamutartóra, különösen azoknak, akik szeretik megosztani a szivarozás élményét más szivarrajongókkal. A Büdös szivaros padló hamutartó egy mesés lehetőség a nagyobb összejövetelekre és az arra hajlamosak számára.

A Büdös szivaros hamutartók modern kori legendák, amelyek nagy kapacitásukról és szélálló tálaikról híresek. A mély tál kialakítása megvédi a hamut a széltől, így az nem fog szétfújódni, rendetlenséget vagy bármilyen szerencsétlen balesetet okozva. Ezzel a mélyebb tállal kevesebb időt tölt a hamutartó kiürítésével, és több szivar számára is van hely. A Stinky szivaros hamutartó padlós változata 4 szivar számára szivar támasztékkal vagy kengyellel rendelkezik.

A állósági acél tartóssá és könnyen tisztíthatóvá teszi, így ideális a szivarpartikhoz beltéren és kültéren egyaránt. A padlóállvány segítségével a hamutartó egyszerűen elhelyezhető bárhol, ahol a legkényelmesebb. A könnyű hordozást biztosító fogantyú segítségével biztonságosan áthelyezheti új helyre, így mindig a középpontban lesz. Remekül használható a társalgóban, a szabadtéri teraszon, az erkélyen, az irodában vagy akár a medence mellett is.

stabil konstrukciójával, nagy kapacitásával és sokoldalúságával a Stinky Cigar Floor hamutartó tökéletes választás azokban az esetekben, amikor egy hagyományos hamutartó egyszerűen nem elég. Gyűjtse össze barátait, gyújtsa meg a szivarokat, és próbálja ki a Stinky Cigar hamutartót.

Anyag:
Rozsdamentes acél
EAN kód:
718122379880
Márka:
Stinky
Szélesség:
445 mm
Magasság:
445 mm
Szín:
Ezüst
Típus:
Szivar hamutartó
Kengyel:
8 szivarnak
Termékazonosító:
CA-ST-FL

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
 5,0/5   (1 Értékelés)
 100% (1 Értékelés)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 05 Jan 2022