Siglo Seki Cutter Tan
Siglo Seki Vágó Cserszínű

Siglo Seki Vágó Cserszínű


145,00 €

Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Átmenetileg nincs raktáron. Nincs ismert szállítási határidő.

Mennyiség

Míg sok manapság kapható szivarvágó próbál lenyűgözni komplex dizájnnal és szerkentyűkkel, a vágó eredeti célja gyakran elvész: tiszta és pontos vágást biztosítani a szivar sérülése nélkül. A Siglo prémium kiegészítők sorozatának tervezői a Siglo Seki Cutterrel a legősibb lényegre vonták vissza a szivarvágást.

A vágó minimalista kialakításában a japán kardok városában, Sekiben, a kardok városában élő kardkészítő mesterek legjobb pengéi találhatók. Ezek a világ legjobb szamurájkardjainak kovácsolásáról híres mesteremberek a hihetetlenül éles, szögletes acélpenge kovácsolására fordítják képességeiket. A penge közepén lévő lyuk csökkenti a felületi érintkezést és a húzóerőt, így ideális a szivarok tiszta, a szivarlevelet alig károsító átvágásához. A nagy nyílás lehetővé teszi, hogy a legnagyobb szivarokat is magabiztosan vágja.

A barna bőrből készült fogantyú és a hozzá illő bőrtáska kortárs hangulatot kölcsönöz a vágó karcsú, vékony profiljának. Karcsú kialakítása ideális zsebvágóeszközzé teszi, és még ahhoz is elég vékony, hogy egy pénztárcában is elférjen.

A Siglo Seki Cutter a non-nonszensz funkcionalitás, az erőteljes vágási hatás, a hordozhatóság és a kifinomultság tökéletes keveréke. Ez egy olyan nyerő kombináció, amelyet nem akarsz kihagyni.

Vágótípus:
Egypengés vágó
Anyag:
Rozsdamentes acél
Szín:
Barna
Márka:
Siglo
 Vásárlói értékelések és vélemény
Senki nem írt még véleményt