kép 2  kép 3
Palió szivarvágó szénszálas

Palió szivarvágó szénszálas


-19% Kedvezmény
38,00 €
47,00 €

Elérhetőség: Azonnal / raktáron - Csak 2 darab van raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

Utolsó tételek a raktáron


Palió szivarvágó - szénszálasLépjen be a kifinomultság birodalmába a Palió szivarvágóval a magával ragadó szénszálas változatban. Ez a műanyag vágógép zökkenőmentesen ötvözi a modern dizájnt a funkcionalitással. A kétpengés vágó büszkén mutatja a gravírozott Palió logót, amely a minőség és a precizitás megtestesítője.


  • **Szín:** A szénszálas változat jellegzetes szén mintát mutat be, amely egy csipetnyi modernitással emeli a vágó esztétikáját.

  • **Anyag:** A kiváló minőségű műanyagból készült vágógép precíz és tiszta vágásokat biztosít.

  • **Dupla penge:** A dupla pengével felszerelt vágógép optimális vágási teljesítményt biztosít a kifogástalan szivarozási élmény érdekében.

  • **Gravírozott Palió logó:** A Palió logó bonyolultan van gravírozva a pengére, jelezve a márka kiválóságát és a részletekre való odafigyelést.

  • **Dombornyomott plakettszerű szimbólum - BOTL:** Ezen kívül van egy dombornyomott plakettszerű szimbólum a BOTL felirattal, amely a szivarrajongó körökben a Brothers of the Leaf rövidítéseként ismert, tisztelegve a szivarrajongók közössége előtt.

  • **Bőrtokban:** A biztonságos tárolás érdekében a szivarvágóhoz egy kiváló minőségű bőrtokot mellékelnek, amely nemcsak a vágógépet védi, hanem stílusos kiegészítőként is szolgál.

  • **Kifelé mutató sarkok:** A kifelé mutató sarkok jobb fogást biztosítanak a szivar vágásakor, fokozva ezzel a vágógép felhasználóbarát kialakítását.A Palió márka a kiválóság és az innováció megtestesítője a szivaros kiegészítők terén. A szivarrajongók számára készült kiváló minőségű termékek hosszú hagyományával a Palió az esztétika és a funkcionalitás páratlan keverékét kínálja. A szivarvágó szénszálas változata kortárs hangulatot visz a szivarozás időtlen művészetébe.


Vágótípus:
Dupla pengés vágó
Pengék anyaga:
Rozsdamentes acél
Pengék száma:
2
Hossz:
93 mm
Szélesség:
47 mm
Magasság:
10 mm
Súly:
38 g
Szín:
Carbon
Márka:
Palió
EAN kód:
4251886114961
 Vásárlói értékelések és vélemény
Senki nem írt még véleményt