kép 2  kép 3
Palió szivarvágó fekete

Palió szivarvágó fekete


-16% Kedvezmény
36,00 €
43,00 €

Elérhetőség: Azonnal / raktáron - Csak 3 darab van raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

Utolsó tételek a raktáron


Palió szivarvágó - FeketeA Palió szivarvágó elegáns fekete színben egy műanyag vágó, amely modern dizájnjával és funkcionalitásával egyaránt elbűvöl. Ez a kétpengés vágó büszkén viseli a Palió gravírozott logóját a pengén, amely a minőség és a precizitás csúcsát képviseli.


  • **Szín**: A szivarvágó időtlen fekete színben mutatkozik be, amely eleganciát és kifinomultságot sugároz.

  • **Anyag: A szivarszúró és a szivarszúró szerszám:** A kiváló minőségű műanyagból készült vágógép precíz és tiszta vágást biztosít.

  • **Dupla penge**: A dupla pengével felszerelt vágógép optimális vágási teljesítményt biztosít a tökéletes szivarozáshoz.

  • **Gravírozott Palió logó:** A Palió logó kifinomultan van gravírozva a pengére, jelezve a márka kiválóságát és a részletekre való odafigyelést.

  • **Dombornyomott plakett-szerű szimbólum - BOTL:** Ezen kívül van egy dombornyomott plakett-szerű szimbólum a BOTL felirattal, amely a szivarrajongó körökben a Brothers of the Leaf rövidítéseként ismert, tisztelegve a szivarrajongók közössége előtt.

  • **Bőr tokban:** A biztonságos tárolás érdekében a szivarvágóhoz egy kiváló minőségű bőrtokot mellékelnek, amely nemcsak a vágógépet védi, hanem stílusos kiegészítőként is szolgál.

  • **Kifelé mutató sarkok:** A kifelé mutató sarkok jobb fogást biztosítanak a szivar vágásakor, növelve ezzel a vágógép felhasználóbarátságát.A Palió márka a kiválóság és az innováció megtestesítője a szivaros kiegészítők terén. A szivarrajongók számára készült kiváló minőségű termékek hosszú hagyományával a Palió az esztétika és a funkcionalitás páratlan keverékét kínálja. Ez a szivarvágó megtestesíti a Palió elkötelezettségét a csúcsminőség iránt, és minden szivarrajongó nélkülözhetetlen társává válik.


Vágótípus:
Dupla pengés vágó
Pengék száma:
2
Hossz:
93 mm
Szélesség:
47 mm
Magasság:
10 mm
Súly:
38 g
Szín:
Fekete
Márka:
Palió
EAN kód:
4251886114916

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
Senki nem írt még véleményt