Lamborghini lighter 'Toro' red Lamborghini lighter 'Toro' red kép 2 Lamborghini lighter 'Toro' red kép 6 Lamborghini lighter 'Toro' red kép 8 Lamborghini lighter 'Toro' red kép 10
Lamborghini lighter 'Toro' red

Lamborghini Toro Szivargyújtó - Piros


5,0 (1 Értékelés)
38 757 Ft

Elérhetőség: Elfogyott

Mennyiség

Ferruccio Lamborghini legendás szuperautóitól kezdve fia, Antonio "Tonino" Lamborghini népszerű szivar-kiegészítő vonaláig, a Lamborghini név egyet jelent az élvonalbeli kifinomultsággal és a szenvedélyes olasz karakterrel. A Tonino Lamborghini Toro szivargyújtó egy kiváló példa erre, amely biztosan elnyeri a szivarok szerelmeseinek tetszését, akik egy még személyesebb öngyújtót keresnek.

A Lamborghini Toro szivargyújtó piros a Lambo stílus megtestesítője a figyelemfelkeltő piros és fényezett ezüst kivitelével, amelyet a Lamborghini híres bikapajzs logója merészen kiemel. Az öngyújtó gyújtószerkezetén lévő barázdák még egy csipetnyi plusz hangulatot adnak, hogy azonnal beszédtéma legyen.

A Toro azonban nem csak a külsőségekért felel, mivel nagy teljesítményű, ferde fáklyalángot biztosít, amely tökéletes a szivarok meggyújtásához, bárhová is vezessenek az utazásai. A védő fedelet felcsapva és az egyedi kialakítású kioldógomb megnyomásával a sugárláng működésbe lép. A vörös üzemanyagszint-ablak segítségével ellenőrizheti a bután üzemanyagszintet is. Amikor a piros szín elhalványul, ideje butánt tölteni. Ilyen egyszerű!

A versenypályától a szivarozóhelyiségig a Lamborghini úgy feldobja a tömeget, mint senki más, és a Toro öngyújtóval biztosan a figyelem középpontjába kerülsz. Ha olyan öngyújtót szeretne, amely egyszerre megbízható, kifinomult és tele van tartással, akkor a Toro biztosan az Öné.

EAN kód:
4260128725148
Termékazonosító:
91001
További:
Egyik sem
Méretek:
68 mm x 37 mm x 7 mm
Szín:
Piros
Üzemanyag ablak:
nem
Bevonat:
Krómozott
Pipázókra optimalizált:
nem
Láng technológia:
Jet láng
Lángok száma:
1
Márka:
Lamborghini
Termék súlya:
85 g
Készült:
Fém
Gáz:
Butángáz
Modell:
Toro

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
 5,0/5   (1 Értékelés)
 100% (1 Értékelés)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 02 Feb 2011