kép 2
Siglo humidor M 75-ös méretű kártyamintás

Siglo humidor M 75-ös méretű kártyamintás


780,00 €

Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Azonnal / raktáron - Csak 1 darab van raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

Utolsó tételek a raktáron

Ha a legjobb kubai szivarokról van szó, a Siglo a minőség, a szakértői kivitelezés és a kifinomult íz szinonimája. Nincs jobb hely a legértékesebb szivarok tárolására, mint egy szakértelemmel megmunkált humidorban a Siglo kollekcióból. A rendkívül sokoldalú, közepes méretű Siglo M 75 sorozat megbízható páratartalom-szabályozást biztosít szivargyűjteménye számára, és mindezt stílusosan teszi.

A Siglo Humidor M 75 Cards egy limitált kiadású humidor, amelytől úgy fogja érezni magát, mintha megütötte volna a főnyereményt. Fényes elefántcsontfehér lakkozott felületét ízlésesen díszítik a négy játékkártya színei. Ezt a dobozt a rugalmasságra tervezték, ideális játékkártyák és pókerzsetonok tárolására. Kiválóan alkalmas a barátokkal és szivarokkal töltött vidám pókerestekhez.

A humidor masszív felépítésű, amelyet vastag falak és nagy teherbírású zsanérok segítenek, amelyek zökkenőmentes nyitási és zárási mozdulatot tesznek lehetővé. A spanyol cédrusbéléssel és az elválasztókkal a humidor tökéletes pihenőhelyet biztosít akár 75 Corona méretű szivar számára. A mellékelt Siglo párásítónak és digitális páratartalom-mérőnek köszönhetően optimálisan szabályozhatja a humidor környezetét, mindkettő elegánsan kialakított mintába van öltöztetve. Az egészet egy ezüst zár- és kulcskészlet teszi teljessé, amely extra biztonságot és egy kis kifinomultságot nyújt.

A Siglo Humidor M 75 sorozat egy nyerő választás, amely stílusos, mégis robusztus páratartalom-szabályozási megoldást kínál. A humidor különleges hangulatot kölcsönöz otthonának vagy irodájának, miközben a szivarozás élményét még kielégítőbbé teszi.

Mit szeretünk
  • Kifogástalan fényes felület.
Nedvességmérővel felszerelt:
igen
Nedvességmérő:
Digitális nedvességmérő
Mellékelt elválasztók:
2
Lakat és kulcs a humidor lezárásához:
igen
Anyag:
Fa
Hossz:
365 mm
Szélesség:
225 mm
Height:
135
Belső hossz:
315 mm
Belső szélesség:
180 mm
Belső magasság:
95 mm
Súly:
4300 g
Szín:
Fehér
Márka:
Siglo
EAN kód:
4251886112882
 Vásárlói értékelések és vélemény
Senki nem írt még véleményt