Siglo Humidor S size 50 dark grey Siglo Humidor S size 50 dark grey
Siglo Humidor S size 50 dark grey

Siglo Humidor S 50-es méretű sötétszürke


5,0 (1 Értékelés)
-11% Kedvezmény
194 442 Ft
218 252 Ft

Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Azonnal / raktáron - Csak 1 darab van raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

Utolsó tételek a raktáron

A szivarrajongók számára talán nincs is más szó, amely jobban példázná a kifinomult ízlést, mint a Siglo. Így természetes, hogy létezik egy olyan párásítószekrény-család, amely a Siglo-élmény lényegét ragadja meg. A Siglo Humidor S 50 sorozat optimális környezetet biztosít a szivarok számára, és mindezt a legkellemesebb kortárs stílusban teszi.

A Siglo Humidor S 50 Dark Grey tökéletes azok számára, akik a szokásos fekete vagy barna humidorok helyett egy olyan alternatívát keresnek, amely nem túlságosan fröcsögő vagy fényes. A sötétszürke kivitel kellemesen visszafogott, mégis gyönyörűen kiemeli a faanyagot. Nagyszerűen néz ki, bárhová is helyezi!

A humidor a tartósság érdekében készült, vastag falakkal és illesztésekkel, valamint erős, kiváló minőségű zsanérokkal a zökkenőmentes működés érdekében. A humidor spanyol cédrusbélése elválasztókkal megbízható tárolóhelyet biztosít akár 50 Corona méretű szivar számára. Az stílusosan öltöztetett párásító a szivarokat kiváló állapotban tartja, míg a hozzá tartozó digitális higrométer segítségével könnyedén nyomon követheti a páratartalmat és a hőmérsékletet. Egy ezüst zár és kulcskészlet teszi teljessé ezt a kifinomult asztali humidort.

A Siglo Humidor S 50 Dark Grey csodálatos kiegészítője lesz bármely otthonnak vagy irodának, modern dizájnt és színfoltot kínálva bármilyen környezetbe. Páratlan minőséggel, luxussal és stílussal kombinálva, ez biztosan az Ön legbecsesebb tulajdona lesz.

Mit szeretünk
  • A Siglo humidorok kifogástalan fényes felületükkel tűnnek ki. Lenyűgöző sötétszürke fényes felület fa furnéron.
Amit nem szeretünk
  • Prémium ár egy kis méretű humidorért.
Anyag:
Fa
Szín:
Szürke
Márka:
Siglo
 Vásárlói értékelések és vélemény
 5,0/5   (1 Értékelés)
 100% (1 Értékelés)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 13 May 2022