HF Barcelona W Travel Utazó Humidor 10 Szivarhoz Fehér kép 2 HF Barcelona W Travel Utazó Humidor 10 Szivarhoz Fehér kép 3 HF Barcelona W Travel Utazó Humidor 10 Szivarhoz Fehér kép 4 HF Barcelona W Travel Utazó Humidor 10 Szivarhoz Fehér kép 5
HF Barcelona W Travel Utazó Humidor 10 Szivarhoz Fehér

HF Barcelona W Travel Utazó Humidor 10 Szivarhoz Fehér


80 018 Ft

Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Azonnal / raktáron - Csak 1 darab van raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

Utolsó tételek a raktáron

Azokra az esetekre, amikor egy egyszerű szivartok nem fogja megtenni, és egy terjedelmes utazótáska szóba sem jöhet, a Hf Barcelona egy egyszerű megoldást kínál, amely Önt és szivarjait a kompromisszumok nélküli luxus és stílusos kalandok felé viszi: a Hf Barcelona Travel10 Travel Humidor White.

A csábító fehér külső azonnal megragadja a figyelmet a fa és króm részleteivel, kifinomult megjelenést kölcsönözve. Ez az egyszerű, mégis rendkívül hatékony kialakítású utazó humidor szupererős mágneses zárral rendelkezik, amely kinyílik, hogy feltárja az okoume fából készült belső teret, amelyet aromamentességéért és vízmegtartó tulajdonságaiért díjaznak.

A belső tálca kicsúsztatható, és tíz különálló rekeszt tár fel, amelyekbe szinte bármilyen szabványos méretű szivar befér 190 mm vagy 7,5 hüvelyk hosszúságig. Egy további nyílásban egy párásító található, amely megbízható páratartalom-szabályozást biztosít a szivarok számára. És egy kis desztillált víz időről időre történő hozzáadásával szuper könnyű karbantartani.

Függetlenül a kalandtól vagy a végső úti céltól, ez a hordozható humidor jól fog kinézni, és a szivarokat a maximális élvezetre készíti elő. Adja hozzá Barcelona vagányságát minden utazásához a saját Hf Barcelona Travel10-ével.
Kapacitása maximum 10 corona szivar.


Számoljon Online milyen sok Elférnek a kedvenc szivarok a humidorba
Nedvességmérővel felszerelt:
nem
Anyag:
Bőr, Fa
Méretek:
50 mm x 220 mm x 300 mm
Súly:
1300 g
Szín:
Fehér
EAN kód:
4260128729955

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
Senki nem írt még véleményt